Tecavüz sonucu dünyaya geldiğini öğrenince yıkıldı

Katıldığı televizyon programında annesinin tecavüze uğrayınca konuşmaz olduğunu daha sonra kendisini dünyaya getirdiğini öğrenince yıkıldı

Tecavüz sonucu dünyaya geldiğini öğrenince yıkıldı
Tecavüz sonucu dünyaya geldiğini öğrenince yıkıldı
GİRİŞ 07.03.2015 15:15 GÜNCELLEME 07.03.2015 15:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zuhur, yıllar sonra annesi ile karşılaşmayı kabul etmedi, "Beni yetiştiren annem var. Ben bundan sonra o anneme evlat olamam" diyerek ağladı.

Azerbaycan'da büyük yankı uyandıran dram, Azad TV'de yayınlanan 'Öz Aramızda' isimli programda yayınlandı. Programa katılan 'Zuhur', kendisine bir ailenin bakıp büyüttüğünü, geçmişini merak edip araştırınca kendisine bakan ve 'Anne' dediği kadından hiç tanımadığı gerçek annesi ile ilgili çeşitli iddialar duyduğunu söyledi. Televizyon yapımcıları bunun üzerine Zuhur ile ilgili kapsamlı araştırma yaptıktan sonra Azeri genci yeniden stüdyoya davet etti. Sunucu, Zahur'un annesinin Bakü'de Ahmetli Mevkii'nde yaşayan 'Sadakat' adlı bir kadın olduğunu, 'Senan' adlı bir dayısı olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Atan (Baban) tezeli rahmete gider. Senan'ın dışında Müşfik ve Salman adlı dayıların var. Ananda ise işitme ve danışma (konuşma) problemi var. Lal. kendisi. Sana denildiği gibi; sen tecavüz neticesi dünyaya gelmişsin. Senin anan bu tecavüz ardından danışmasını (konuşmasını) yitirmiştir."

Program sunucusu Zuhur'a annesinin en azından stüdyoya getirilerek yıllar sonra oğluna kavuşmasını önerdi. Stüdyo konuklarının gözyaşları içerisinde izlediği bu diyalog karşısında bir kara konuşamayan Zuhur, ağlayarak bu öneriyi kabul etmedi:

"Ben onları istemirem. Ben bundan sonra onlara evlat olabilmerem. Benim validelerim (annem) var. Ben onlara evlat olabilirim. Beni onlar büyüttü. Hasta olduğumda benim başımda gece- gündüz bu insan başımın üstünde durdu."

YORUMLAR 1
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    SENİN HİÇ GÜNAHIN YOK BE KARDEŞİM, günahı işleyenler düşünsün !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…