Kırgızistan'dan FETÖ okulları kararı

Kırgızistan'da Milli Eğitim Bakanlığı, FETÖ'ye ait okulların isminin değiştirilmesine karar verdi.

Kırgızistan'dan FETÖ okulları kararı
Kırgızistan'dan FETÖ okulları kararı
GİRİŞ 06.02.2017 17:27 GÜNCELLEME 07.02.2017 10:28
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Kırgızistan'da FETÖ'ye ait okulların yeniden yapılandırılması çalışmaları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatıldı. 

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev geçtiğimiz yıl yapılan toplantıda, FETÖ'ye ait okulların kapatılmayacağını ancak isminin değiştirileceğini ifade ederek, eğitimin kalitesini artırmak için çalışmalar yapılacağını söylemişti. Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı ofisin tarafından düzenlenen yılsonu değerlendirme basın toplantısında gündeme gelen FETÖ'ye okulların kapatılması konusu şekillenmeye başladı. Bu kapsamda okulların yeniden yapılandırılması çalışmaları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatıldı.

Hali hazırda "Sebat Okulları" ismi altında faaliyet gösteren FETÖ'ye ait okullar, 22 lise 1 üniversite olarak faaliyetlerine devam ediyor. Bu okullarda ise bin 243 öğrenci eğitim görüyor.

YORUMLAR 41
  • ötekisi 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın para ile fetö tarafından satın alındığı iddiaları dolaşıyor. yada fetö kırgız cbaşkanına maaş ödediği söyleniyor. 7 CIA ajanı fetö okullarında çalışırken yakalandı ve sınır dışı edildi. buna rağmen kırgız cumhurbaşkanı fetö savunuculuğuna devam ediyor.
    Cevapla
  • Yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün Ağa babaları Haclı ordusu bu sefer sadece Türkiye'yi değil Türkleri bitirecek plan yapmış. Ne işlemişler arkadaş nakış gibi. Yıllarca derinden. Nasıl temizlenir bu Beyinler bilemiyorum. İmkansız. Gerçekten çok geç kalındı.
    Cevapla
  • asker 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö nün okulları sadece Türkiyede . İran da İsrail de. Rusyada. Somalide , Yunanistanda yok . mallesef geri kalan her yerde varlar. offfff ki offf
    Cevapla
  • Dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok geç kaldınız be kardaşlar.
    Cevapla
  • Ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Alatoo Üniversitesinde 2500 öğrenci var. Yukarıda ki haberdeki sayı çok hafif kaldı. 11000 civarında öğrenci öğrenim görmekte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama