Erdoğan: O iki kurumla ilişkimizi keseriz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarını Türkiye'ye yönelik tavırları nedeniyle eleştirdi.

Erdoğan: O iki kurumla ilişkimizi keseriz!
Erdoğan: O iki kurumla ilişkimizi keseriz!
GİRİŞ 16.09.2014 09:41 GÜNCELLEME 16.09.2014 10:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşünde uçakta önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarını da Türkiye'ye yönelik tavırları nedeniyle eleştirdi. Türkiye'ye yönelik değerlendirmelerin teknik değil, siyasi olduğunu söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti: "Biz onların tavırlarıyla bir yere gelmedik. Bu tavırlarını sürdürürlerse hükümete onlarla ilişkiyi kesme önerisinde bulunurum."

YORUMLAR 10
  • semih 9 yıl önce Şikayet Et
    sizi kalpten seviyoruz cumhurum durmak yok yola devam
    Cevapla
  • teoman oraloğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    onların dediklerinin zıttını yapın,, onlardan uzak durunuz. ihya olursunuz. benden söylemesi. bu bir nasihattir.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İmparatorunuza söyleyin. Şimdiki Osmanlı Padişahı öncekilere benzemez. Benim gücümün ulaştığı yerlere, sizin imparatorunuzun hayalleri bile ulaşamaz.Fatih Sultan Mehmet Han !
    Cevapla
  • Seyfullah YANIK 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kuruluşlar dandik kuruluşlardır.İsrailin kontrolünda güye Türkiyeye zarar verecekler.Dikkatlice takip edip bitirmek lazım bu dandikleri
    Cevapla
  • neron 9 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş denen yorumcu zorunamı gitti chp zihniyeti galiba borazancı seni,erdoğan doğru söylüyor adamlar siyasi yaklaşıyor ipleri neocon ve Yahudi zenginlerinin elinde ne yapsanda adam sana siyasi yaklaşıyor batman için yatırım gelmemesi için herşeyi yapıyor zihin fukarası bi düşün bakalım bunları niye yapıyorlar,içerdeki taşeronları olmayın ülkenizin çıkarlarını herzaman heryerde savunun tamammı vatandaş denen borazancı başı öğren bunları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle