Yeni evli damattan şok iddia! Eşim...

Karaman’da Mehmet A., Esra A. ile evlendi. Evliliğe karşı çıkan eşinin ailesi, iddiaya göre, kızlarını memleketleri Hatay’a geri götürdü.

Yeni evli damattan şok iddia! Eşim...
Yeni evli damattan şok iddia! Eşim...
GİRİŞ 27.11.2017 08:42 GÜNCELLEME 27.11.2017 08:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Mehmet A., 2015 yılında, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’ni kazandı. Okul başladıktan kısa süre sonra sınıf arkadaşı Esra B. ile ilişki yaşamaya başladı. Çift, üniversiteden mezun olduktan sonra evlenmeye karar verdi. Esra B.’nin ailesi, iddiaya göre, bu evliliğe karşı çıktı. Bunun üzerine genç çift, 14 Haziran 2017 tarihinde,Kazımkarabekir ilçesinde ailelerinin haberi olmadan evlendi. Durumu öğrenen Esra A.’nın ailesi ise kızlarını memleketleri Hatay’a götürdü.

Eşi Esra A.’dan yaklaşık 5,5 aydır haber alamadığını ileri süren Mehmet A., “Eşimin ailesi, evliliğimize karşı çıktı; ancak buna rağmen biz evlendik. Sonra ailesi gelip, düğün yapmamızı ve kızlarını telli duvaklı evlendirmek istediklerini söyleyip, memleketlerine götürdüler; ancak o günden itibaren eşimle görüşemiyorum” dedi.
 
Eşiyle görüştürülmediği için ailesi hakkında şikayette bulunduğunu dile getiren Mehmet A, “Eşim, polise verdiği ifadesinde, benimle isteyerek evlendiğini; ancak ailesinin baskısı sonucu ayrı yaşadığımızı söylemiş. Ben, eşimin hayatından endişe ediyorum” dedi.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 11
  • Serdar doğru 6 yıl önce Şikayet Et
    hata üzerine hata, işin doğrusu tabiki sulh yapmak, ama gelin hn hiç mi fırsat bulamıyor kaçmak için, şimdi boşanmaya kalksa dünyanın derdi, bari elimdeki ile yetineyim dese durum ortada...gecmiş olsun Mehmet
    Cevapla
  • Hilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğri ok, doğru yol almaz. (Hz.Ali r.a.) Birşeyler baştan yanlış olmuş yazık... inşaallah düzelir.
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek gizli saklı evlilik ? İki tarafta habersiz saçma olmuş .
    Cevapla
  • Evlilik 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar zor olmamalı Şeriat ne diyorsa o olmalıdır. İnsanları evlenmeden önce çok hırpalıyorlar. Sanki birdaha evlenmeye cesaret edelesin diye. Ben bundan dolayı bir defa boşandım İki defa nişanlıdan ayrıldım. Halbuki erkeğin birden fazla eş alması dinen caizdir.
    Cevapla
  • Hilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir erkeğin birden fazla evlilik yapması Dinen caiz de. .. Ama onun da şartları var... İki eş arasında adaleti sağlayabilirse ve eşinin rızasını alması şartı... Öyle kolay değil...
    Cevapla
  • ayşe iba 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH akıl fikir versi iki tarafada ben olsam evlatlık tan rederdim ama kızın yuvasının yıkmaya çalışmazdım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı