Düğünde davetli ve gelinin üzerine kurşun yağdı!

Kırşehir'de gerçekleşen bir düğün eğlencesine havaya sıkılan silahlar gölge düşürdü. Amaçsızca açılan ateş gelin dahil 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralı davetlilerden birinin durumu ağır.

Düğünde davetli ve gelinin üzerine kurşun yağdı!
Düğünde davetli ve gelinin üzerine kurşun yağdı!
GİRİŞ 09.09.2018 07:51 GÜNCELLEME 09.09.2018 07:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kırşehir'in Akpınar ilçe merkezinde bir düğünde tabancayla  havaya ateş edildi. Kurşunlar gelin Yasemin K. (18), Semra U. (45) ve Akın A'ya  (31)  isabet etti.

 Ağır yaralanan Semra U. ve diğer yaralılar düğün alanına gelen  sağlık ekiplerince Akpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 İlk müdahalenin ardından yaralılar Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve  Araştırma Hastanesine sevk edildi. Semra U, yoğun bakıma alınırken, diğer  yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
 
Polis ekipleri, düğünde havaya ateş ettiği iddiasıyla M.T'yi gözaltına  aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Düğünlerde veya çeşitli kutlamalarda silah kullanılması kesinlikle ama kesinlikle yasal düzenlemeler yapılarak ağır cezalar getirilmeliki caydırıcılığı olsun yasaklanmalıdır. Çünkü bizim toplumumuz gök gürlemezse Allah demez diye bir söz vardır işte öyle birşey. Kesinlikle SİLAH KULLANIMI YASAKLANMALI VE SIKI ŞİKİLDE TAKİP EDİLMELİDİR...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!