Demir bağlayan Tatlıses'in gözyaşları

Şanlıurfa'ya gelen İbrahim Tatlıses ve Nuri Sesigüzel Mevlevihane Camii inşaatını ziyaret etti. İlahilerin okunduğu öğle yemeğinde gözyaşlarına boğulan Tatlıses, inşatta demir bağladı ve kızının adını açıkladı.

GİRİŞ 07.04.2013 15:43 GÜNCELLEME 08.04.2013 08:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muhammet Taşçılar'ın haberi

Şanlıurfaspor yönetiminde yer alan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bugün Mahmut Tuncer ve Nuri Sesigüzel ile birlikte Şanlıurfaspor'un Samsunspor ile oynayacağı kritik maç öncesi Şanlıurfa'ya geldi.

Maç öncesi Şanlıurfa'yı gezen Tatlıses, daha sonra Urfa'nın en büyük camilerinden olan Mevlevihane Camiinin inşaatını gezdi.

İnşatta demir bağlayan Tatlıses, daha sonra kendisi için verilen öğle yemeğine geçti. Tatlıses'e Nuri Sesigüzel'in yanı sıra Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Seydi Eyüpoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba eşlik etti.

TATLISES: İMAN OLMADAN ÖBÜR DÜNYA'YA GİTMEYİN

İlahilerin okunduğu öğle yemeğinin ardından gazetecilere açıklama yapan ünlü türkücü herkesin ufakta olsa camiye bir yardım yapmasını istedi. ''İman olmadan öbür dünyaya gidilmez' diyen İbrahim Tatlıses, cami inşaatına yardım yapılmasını istedi. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıses, Urfaspor maçı için Urfa'ya geldiğini hatırlatarak iyi bir sonuç almak istediklerini dile getirdi.
 

HAYRANLARI İZDİHAMA NEDEN OLDU

Eşinin bugün doğum yapacağını ifade eden ünlü türkücü, kızına vereceği ismin sorulması üzerine ''Kur'an-ı kerim'e ne ile başlanır? Elif, Be'' diyerek kızının adını Elif koyacağını belirtti.

Daha sonra kaldığı otele gitmek üzere yola çıkan Tatlıses'in hayranları izdihama neden oldu. Fotoğraf çektirmek ve Tatlıses'i yakından görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden olurken ünlü türkücü korumaları eşliğinde güçlükle aracına alındı.

ÖZLEDİĞİ URFA YEMEKLERİNDEN İSTEDİ

İbrahim Tatlıses Urfa'ya gelirken özlediği yemeklerden istedi. Tatlıses'in Özelikle kebap istemediğini Bulgur pilavı, lebeni, kavurma ve bostana yemeklerini istediğini söyleyen Hacı Bekir sofrası İşletme sahibi Bekir Yaşar: "Özelik ile kabab istemedi Şehriyeli bulgur pilavı, lebeni, kavurma ve bostana istedi '' dedi.

Öğle yemeğini yiyen Tatlıses, daha sonra okunan ilahilere eşlik etti. Eline mikrofonu alan Tatlıses, ilahi söylediği sırada duygu dolu anlar yaşadı. Gözleri dolan ünlü türkücü uzun bir aranın ardından mikrofonu eline alarak şarkı söyleyebileceğinin sinyallerini verdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • MÜCAHİT 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM! HİDAYET.... Allahım Celle ve Alâ Hazretleri, tüm sanatçılara hidayet nasib eyleye, UNUTMAMALI Kİ; SEVAP KESESİ AYRI, GÜNAH KESESİ AYRIDIR. LÂ İLÂHE İLLALLAH, MUHAMMEDÜR'RASÛLÜLLAH diyen ve Dinimize balta vurmayan herkes iyisiyle kötüsüyle kardeşimizdir. Amma Dinimize balta vuran ve küçük gören herkes de bizden uzaktır vesselam...
    Cevapla
  • alat asim 11 yıl önce Şikayet Et
    KENARDAN GEÇİNCE İŞ DAHA NET ANLAŞILIYOR. Şimdi türküyü bırakıp, gecikmiş te olsa Emr-i bil maruf ve nehy-i anil münker icra edilmesi evladır.
    Cevapla
  • Luther 11 yıl önce Şikayet Et
    Benim neyim eksik... Nereden nereye...Hersey Yaraticinin "yürü be kulum " demesiyle oluyor..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi