17.5 milyon kişi onu, o ise Ezgi'yi takip ediyor

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Twitter'da takip ettiği 72 kişi arasında bir de Türk kızı var. Hem de Filistin için...

17.5 milyon kişi onu, o ise Ezgi'yi takip ediyor
17.5 milyon kişi onu, o ise Ezgi'yi takip ediyor
GİRİŞ 18.04.2013 09:40 GÜNCELLEME 18.04.2013 16:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

17.5 milyon takipçisi olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu cristiano Ronaldo, sevgilisi Irna Shayk ve Justin Bieber'ın yanı sıra 'TopukluKrampon' rumuzlu Uludağ Üniversitesi öğrencisi Ezgi'yi takip ediyor.

SOSYAL MEDYA ONU KONUŞUYOR

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun resmi Twitter hesabında takip ettiği 72 kişi arasında sevgilisi Irna Shayk, Rafael Nadal ve Justin Bieber gibi yıldızların yanı sıra 'TopukluKrampon' rumuzlu Türk kızının da olması sosyal medyada olay oldu. Ezgi ise 'Mrs.JayJay.' rumuzunu kullanmaya başladı.

PORTEKİZCE TWİTLE DİKKAT ÇEKTİ

TOPUKLUKRAMPON adlı hesabın sahibi Uludağ Üniversitesi öğrencisi Ezgi, Crisitano Ronaldo'nun dikkatini Filistinliler'e verdiği destek nedeniyle ünlü futbolcuya attığı Portekizce twitle çekti. Fenerbahçe taraftarı olan Ezgi, zaman zaman Ronaldo'yla yazıştığı öğrenildi. Portekizli yıldızın Twitter'da 17.5 milyon takipçisi bulunuyor.

TÜRK KIZI EZGİ'Yİ FİLİSTİN İÇİN TAKİP EDİYOR

Portekiz milli takım forması giyen ünlü futbolcunun daha önce Filistin'e birçok platformda destek verdiği biliniyor. En son 2014 dünya kupası eleme maçında İsrail ile karşılaştıkları maç sonrasında İsrailli futbolcunun forma değiştirme isteğini reddederek gündeme gelmişti. Bu hareketinin ardından Filistin hakkında attığı tweet'lerden sonra bir Türk kızını takip etmeye başlaması Ronaldo'nun Filistin konusundaki hassasiyetini birkez daha göstermiş oldu.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 4
  • mustafa demirdelen 11 yıl önce Şikayet Et
    FİLİSTİN İÇİN :). ronaldonun bu bayanı ne için taip ettiği muamma ama bu bayanın filistini takip etmediğine eminim yani...
    Cevapla
  • Atilla Cenk 11 yıl önce Şikayet Et
    Birakin isinize bakin baska isiniz yokmu sizin,. bir insan gönlünden bir sey yaptisa filistin icin pissman ettiiyorsunuz illaki bir kulp takacaksiniz,(buna dananin altinda buzagi aramak denir) Ronaldanun mutlu bir evliligi ve cocuklari var birkain mutlu yasasinlar
    Cevapla
  • eren_alp 11 yıl önce Şikayet Et
    Filistin için mi ??. ''Futbolla ilgilenmemden kaynaklı sıradan bir takip olayı abartılıp farklı noktalara çekilmek istenmektedir. Hepsi asılsızdır. '' yazı ronaldonun takip ettiği diye yazılan kıza aittir. filistin için değil sanırım .
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    üzerinde ki kıyafet için ronalda kıza burs vermiş olabilir mi??. ?????????????????
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor