Sultan Kösen Hollywood'da büyük ilgi

Dünyanın en uzun insanı Sultan Kösen, dünya film endüstrisinin kalbi Hollywood'da büyük ilgi gördü.

GİRİŞ 15.05.2013 13:19 GÜNCELLEME 15.05.2013 13:27

Anadolu Kültürleri ve Yemek Festivali'ne katılmak üzere Los Angeles'a gelen Mardinli Sultan Kösen, burada son derece yoğun bir ilgi ile karşılandı. Gelişi yerel basın tarafından da takip edilen Sultan Kösen, 'Hollywood' yazısı önünde fotoğraf çektirdikten sonra şehrin en ünlü caddesi Hollywood'a sinema oyuncularını temsil eden yıldızlar üzerinde yürüdü. Amerikalıların ilgi odağı olan Kösen, Anadolu Kültürleri Festivali'nin tanıtımını da yaptı.

Hollywood Caddesi üzerindeki Guinness Rekorlar Müzesi'nde sıcak ilgiyle karşılanan Kösen'in boyu bir kez daha ölçüldü. Guinnes Rekorlar Kitabı'nda kendisine ait bölümü de imzalamayı ihmal etmeyen Sultan'ın el izi alçı ile kalıba alındı. Sultan, müzeye takım elbisesini de bağışladı.

Ziyaret sonrası Cihan'a konuşan Sultan Kösen, bundan sonra bu müze var olduğu müddetçe kendi el izi ve fotoğrafının ve elbiselerinin dünyanın en ünlü caddesi Hollywood'da sergilenecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ve bu sayede ülke tanıtımına yaptığı katkıdan ötürü duyduğu gururu dile getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini