Mustafa Ceceli eylemci ünlüleri sildi

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, bazı arkadaşlarını Twitter'daki arkadaş listesinden çıkardı. Bunun sebebi ise Taksim'deki Gezi eylemleri...

Mustafa Ceceli eylemci ünlüleri sildi
Mustafa Ceceli eylemci ünlüleri sildi
GİRİŞ 06.06.2013 11:30 GÜNCELLEME 06.06.2013 18:03
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Pop müziğin başarılı isimlerinden Mustafa Ceceli Gezi Parkı eylemleriyle ilgili diğer sanatçılardan farklı bir tavır aldı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan sağduyu çağrısı yapan Ceceli, eylemci bazı sanatçı arkadaşlarını da affetmedi.

'ÇOK ETKİLEYİCİ'

Mustafa Ceceli, aralarında Demet Sağıroğlu, İskender Paydaş gibi ünlü isimlerin de bulunduğu birçok arkadaşını Twitter hesabındaki listesinden sildi. Bu duruma tepki gösteren Demet Sağıroğlu, "Beni neden takipten attın? En çok sana şaşırdım ve üzüldüm Mustafa'm?" derken İskender Paydaş ise "Çok etkileyici" diyerek eleştirdi.

 

YORUMLAR 35
  • atakan özden 10 yıl önce Şikayet Et
    KUMAŞI BİZDENMİŞ... kumaşı bizden olmayan sanatçı geçinen çevrelere iyi bir ders olmuş
    Cevapla
  • hatice bayındır 10 yıl önce Şikayet Et
    aklı selim insanın hali başka. eylemlerde gördüklerimin dizilerini izlemeyeceğim şarkılarını da dinlemeyeceğim
    Cevapla
  • cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    helal sana... canı gönülden tebrik ediyorum. aynı hadiseyi ben de kendi arkadaş çevremde gerçekleştiriyorum. meğer vatan millet sevdalısı diye gördüğüm ne hain arkadaşlarım varmış. herkes rengini belli etti. bizim şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimizde de şer olduğunu tekrar tekrar görmüş oldum. bu olaylardan herkes ders çıkarmalı ve ona göre kendine çeki düzen vermeli.
    Cevapla
  • bora 10 yıl önce Şikayet Et
    bende bu ünlüleri protesto ediyorum. ülkemi küçük düşüren bu eylemci sanatçı bountularının ne reklamını ne filmini nede dizisini seyretmeyeceğime burada söz veriyorum sağduyulu insanlarda tepkisini göstermedikçe bunlar tepemize çıkacak yeter artık.
    Cevapla
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    cesaretin ve. ahlakından çok etkilendim.Masum insanları tahrik etmenin övünülecek birşey olmadığını gösterdin.Çocuklarımıza iyi örnekler lazım.Hayat hep senin gönlündekileri yaşatsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?