Küçük Emrah'ın oğluna yaptığına bakın!

Şarkıcı Emrah Erdoğan'ın 21 yaşındaki oğlu Tayfun uzun süren sessizliğini bozdu. Emrah'ın 13 yıl önce nüfusuna aldığı oğlu Tayfun 'Babam beni notere götürüp ondan para almamam için kağıt imzalattı' dedi.

Küçük Emrah'ın oğluna yaptığına bakın!
Küçük Emrah'ın oğluna yaptığına bakın!
GİRİŞ 24.06.2013 11:59 GÜNCELLEME 24.06.2013 16:00
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İşte Tayfun'un Vatan'a yaptığı açıklamaları...

"ONDAN PARA ALMAMAM İÇİN BENİ NOTERE GÖTÜRDÜ"

- Babam bin TL olan nafakamı 800 TL'ye düşürdü. Kestiği 200 TL'yi çalışarak tamamlamamı istedi. Bursa'da Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü ikinci sınıftayım. Okulu bitirmeme 2 yıl var. Bu yüzden de 800 TL'lik nafakanın 2 yıllığını geçen aralık ayında peşin gönderdi. Bursa'dan 80 bin TL'ye ev alarak benden ve nafakamdan bir an önce kurtulmak istedi.

"BEN ONDAN BİR ŞEY İSTEMİYORUM"

- Bu paraları verdikten sonra avukatlarıyla beraber beni Beşiktaş'taki notere götürdü. Yalnızdım, yanımda kimse yoktu. Noterde bana bir feragatname imzalattı. İmzaladığım kağıda göre, o yaşadığı sürece, ben bir daha ondan hiçbir şekilde yardım ya da para alamayacağım. Galiba babam ondan sürekli para isteyeceğimi düşündü. O öldükten sonra mirastan faydalanıp faydalanmayacağımı ya da mirası başkasının üzerine yapmayacağını ben bilemem. Zaten ben ondan bir şey istemiyorum

EMRAH ÖNCE İNKAR ETMİŞTİ

Emrah, 21 yıl önce Bursa'daki konserinde tanıştığı hayranı Ebru Çolak'la birlikte olmuştu. Bu ilişkiden dünyaya gelen oğlu Tayfun'u ise 'Bu çocuk benim değil' diyerek reddetmişti. DNA testleri sonucunda 13 yıl önce oğlunu nüfusuna almıştı. Mahkeme Emrah'ın oğluna eğitimi boyunca bin TL nafaka ödemesine karar vermişti.

YORUMLAR 31
  • hulya 6 yıl önce Şikayet Et
    Slm ben sadece şunu söylemek istiyorum olan çocuklara oluyo babasız kimse büyümek istemez onun tercihi değildi neden hep büyüklerin hatasını çocuklar çekmek zorunda evladın iyi yada kötü olsun bakmak ilgilenmek zorundadır evlat atilmaz.ayrica Emrah bey bağışları ni anlatıyor madem bu kadar bagiscisin kendi evladina neden yapsın çalışsın ben yaptım ettim vs..o senin oğlu ilk önce can sonra canan evlatt evlat kendinize gelin yesin işçi olarak çalışacağına bı iş yeri acsanda başında dursa zormu illa ezmekmi gerek yav gecin bunlari kendinize gelin bütün anne babalara söylüyorum. ben çok merhametli bı insanim kıyamam kimseye
    Cevapla
  • Gulshat 7 yıl önce Şikayet Et
    Selam emrah oglunu yalniz brakma sen ona HIC kizma
    Cevapla
  • aymyrat 7 yıl önce Şikayet Et
    Emrah affet ogluny
    Cevapla
  • songül ustunkol 7 yıl önce Şikayet Et
    Emrah Abi nolur affet be abicim oglunu ben beş yaşında başladım seni izlemeye nolur sarıl ve hasretini gidersin oğlun
    Cevapla
  • songul 7 yıl önce Şikayet Et
    Emrah Abi nolur barışın tayfunla o seni cok seviyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!