Kırca: Kızlar açık olsun diye uğraşıyorum

Tiyatrocu Levent Kırca, AK Parti'ye saldırmaya devam ediyor. Gezi olaylarıyla ilgili hakarete varan açıklamalarda bulunan Kırca'nın, saldırgan tavrının sebebi bakın neymiş?

Kırca: Kızlar açık olsun diye uğraşıyorum
Kırca: Kızlar açık olsun diye uğraşıyorum
GİRİŞ 01.07.2013 12:02 GÜNCELLEME 01.07.2013 13:46
Bu Habere 162 Yorum Yapılmış

Levent Kırca bir oyun için bulunduğu Nevşehir'de yaptığı açıklamada, "Sanatçıları Cumhuriyet'e sahip çıkmaya çağırıyorum. Yoksa Cem Yılmaz benim umurumda değil" dedi.

'AT OLSAYDIM ATLARI ÇAĞIRIRDIM'

"Tavuk olsaydım tavukları, at olsaydım atları çağırırdım. Sanatçı olduğum için sanatçıları çağırıyorum. Diyorum ki; bu kavga tek başına Levent Kırca'nın ya da bu iş için ortalarda olan 3 sanatçının vazifesi değil.

KIZLAR AÇIK OLSUN DİYE MÜCADELE VERİYORUM

''Çocuğunuz çoluğunuz, torununuz tombalağınız için sahip çıkın. Memleketi şeriat düzenine götürüyorlar. Ben kızlarımızın yarında karşıma açık saçları, gözlüğü, kısa kollu esbablarıyla karşıma gelmesinin mücadelesini veriyorum''.

GEZİ OLAYLARI ÇAĞRIMIN KARŞILIĞIDIR

Sanatçıları Cumhuriyet'e sahip çıkmaya çağırdığını, Cem Yılmaz'ın umurunda olmadığını söyleyen Levent Kırca, "Gezi Parkı olayları benim çağrımın karşılığıdır. Türkiye'nin yüzde 75'inin ayaklanması benim çağrımın karşılığıdır. Tayyip Erdoğan hükümetinin gidiyor, panik halinde olması, ABD'nin Tayyip'ten vazgeçmesi benim çağrımın karşılığıdır. Cumhuriyet'in yeniden gündeme gelmesi, Türk halkının buna sahip çıkıyor olması çağrılarımın karşılığıdır. Benim için bugün Türkiye'de bir bayramdır. Önümüzdeki ilk seçimlere kalmadan Tayyip Erdoğan ve hükümeti gidecektir. Bunu buraya yazıyorum. Bitmiştir. Yasal yollarla, demokratik yollarla ellerimizde karanfillerle biz bu hükümeti bitirmişiz."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 162
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    karısının bu güruhu boşuna boşamadığı belli oluyor?.... ...Bu şaşırmışın psikolojisi tavan yapmış, kimyası bozulmuş, ...Bunu teneşür bile paklamaz?..
    Cevapla
  • Şükrü KARAMAN 10 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE DENSİZLERE VERİLECEK EN GÜZEL CEVAP.. Aslında biz insan değiliz böyle densizlerin yapmış olduğu ve adına sanat dedikleri şeyleri alkışlayarak cebimizden daha çok paralar çıkararak el üstünde tuttuğumuz için bizler insan değiliz.Böyle densizlere verilecek en güzel cevap aç kalmalarını sağlamaktır.Yani yaptıkları sanat denen şeye değer vermeyerek ayaklar altına almaktır.Böyle ahlak yoksunu insanların çıkıp ahlaktan bahsetmeleri ne dramatik birşey.Demek ki bu kadın ve kızların açık seçik giyinerek karşılarına gelmelerini istiyorsa şunu da düşünmesi gerekebilir.Kendi anası,kızı,teyzesi,halası veya yeğeni de başkasının karşısına açık seçik olarak veyahut çıplak olarak çıkabileceğini de düşünmesi gerekir.
    Cevapla
  • enver küçükvar 10 yıl önce Şikayet Et
    dur bakalım kırca.... dur bakalım kırca.bu iş bu kadar kolay mı.daha biz sokağa inmedik.senin gibi üç beş sanatçı geçinenin provoke etmesiyle de sokaklara inmeyiz.ama haddini bil öyle konuş.seçilmiş olan bir hükümete biraz saygın olsun.kimse gökten zembille inmedi.senin gibilerin iktidarı geldiğinde istediğini yaparsın.önce iktidarın olsun.iktidarsızlıkta bu işler zor olur..
    Cevapla
  • Necmi GÖKTAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın Cehennem. Bu Canlı!!!!!! Acaba bilmez mi? atalarımız Türk,Kürt,....... bu baş örtüsü için kurtuluş mücadelesini vermişler.Yaşasın Cehennem diyorum.
    Cevapla
  • Tamer Akyol 10 yıl önce Şikayet Et
    KAFANMI GÜZEL !. Sarhoş rolü çok güzel yakışıyordu, ne gerek vardı bu tip meselelere girmene. Sizin gibiler devirse devirse rakı şişesini devirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler