Farah Zeynep Abdullah fiyatını üçe katladı

Yıldızı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle parlayan, Farah Zeynep Abdullah fiyatını üçe katladı.

Farah Zeynep Abdullah fiyatını üçe katladı
Farah Zeynep Abdullah fiyatını üçe katladı
GİRİŞ 06.07.2013 15:25 GÜNCELLEME 06.07.2013 15:25

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aylin rolüyle yıldızı parlayan FarahZeynep Abdullah'ın, şöhretinin zirvesindeyken diziden ayrılıp yarıdabıraktığı tiyatro eğitimini tamamlamak için İngiltere'ye gitmesişaşkınlık yaratmıştı. Öğrenimini tamamlayıp kısa bir süre önce yurdadönen Abdullah, Türkiye'nin en önemli iki jönüyle çalışma imkanına sahipoldu.

Yeni sezonda Kıvanç Tatlıtuğ ile dizi için kamera karşısına geçecek olangüzel oyuncu, yönetmenliğini Kerem Deren'in üstleneceği "Bir Küçük Eylül Meselesi" adlı sinema filminde ise Engin Akyürek'le başrolüpaylaşacak.

BEZMEN'İN ROMANINDAN

Abdullah ve Tatlıtuğ, Nermin Bezmen'in 'Kurt Seyd&Shura' adlıromanından ekranlara uyarlanan projede bir araya gelecek. Romanda,Bolşevik ihtilaliyle İstanbul'a sürüklenen hayatlar anlatılıyor.

ÜCRETİNİ ÜÇE KATLADI

Farah Zeynep Abdullah, şöhret olduğu 'Öyle bir Geçer Zaman Ki' dizisindebölüm başına 8 bin lira ücret alırken yeni dizi projesinde ücretini üçekatladı. Ay Yapım'la sözleşme imzalayan oyuncu, ocak ayında başlayacakyeni projesi için haftada 25 bin lira alacak. 40 bin lira alan KıvançTatlıtuğ ise 60 bin TL'ye el sıkıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu