Kariyeri uğruna evsiz kalmış

ABD'li ünlü yıldız Jennifer Lopez, ailesinin, gösteri dünyasında sürdürmek istediği kariyerine karşı çıkmasının ardından 18 yaşında evsiz kaldığını açıkladı.

Kariyeri uğruna evsiz kalmış
Kariyeri uğruna evsiz kalmış
GİRİŞ 10.07.2013 12:48 GÜNCELLEME 10.07.2013 12:48

Amerikalı ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, gençlik yıllarında kariyeri uğruna evsiz kaldığını açıkladı.

Bir magazin dergisine hayatı ve kariyeriyle ilgili konuşan Lopez, ailesinin, gösteri dünyasında sürdürmek istediği kariyerine karşı çıkmasının ardından 18 yaşında evsiz kaldığını söyledi.

Üniversiteye gitmek istemediği ve tüm zamanını dans ederek geçirmek istediği için annesiyle arasının bozulduğunu belirten Lopez, "Dans stüdyosundaki kanepede uyuyordum. Evsizdim. Ama anneme, 'Yapmak istediğim şey bu' dedim. Birkaç ay sonra Avrupa'da dans edebileceğim bir iş buldum. Geri döndüğümde, 'In Living Color' adlı televizyon programında 'Fly Girl' (dansçı kız) olmuş, Los Angeles'a taşınmıştım. Her şey bir yıl içinde oluverdi" dedi.

New York'un Bronx mahallesinde dünyaya gelen 43 yaşındaki ünlü şarkıcı, Los Angeles'a taşınmanın ve orada yaşamanın da kendisi için bir hayli zor olduğunu ifade ederek, "Şimdi Los Angeles'i seviyorum fakat burası bana Bronx'taki kadar güç vermiyor. Hayata dair tüm güçlükleri doğduğum yerde edindim” diye konuştu.

İki çocuğu olan Lopez, "Çocuklar hakkında bazı şeyler öğrendim. Onlar, söylediğinizi değil yaptığınızı yaparlar. Ben de anne babamı izledim. Babam geceleri çalışırdı. Onun bunu bizim için yaptığının farkındaydım. Bende de geçmişten gelen doğal bir disiplin var. Sürekli birşeyler öğrenmeye çalışıyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü