Burcu Esmersoy'un babasından şok sözler!

Burcu Esmersoy'un öz babasından ses getirecek açıklamalar! Esmersoy'un öz babası Timur Esmersoy kızının kendisinden nefret ettiğini iddia etti!

Burcu Esmersoy'un babasından şok sözler!
Burcu Esmersoy'un babasından şok sözler!
GİRİŞ 14.07.2013 11:55 GÜNCELLEME 14.07.2013 16:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Timur Esmersoy, sacitaslan.com'a kızı Burcu Esmersoy ile ilgili özel açıklamalarda bulunurken "Ben Burcu Esmersoy'un kabul etmediği; hatta nefret ettiği öz babasıyım." şeklinde başladığı sözlerini "Benden nefret etme sebepleri kendi düşüncesidir ve kendisini bağlar. Belki kendince haklı sebepleri vardır ama işlerimin bozulması akabinde eşimden ayrılıp evimi home ofis olarak kullandığım günlerde bana hakaretler yağdırmasını öz babası olan bana 'Allah belanı verdi' demesini hiç affedemiyorum. O'nu medyanın şımarttığı bir kız olarak görüyorum." diyerek tamamladı.

Kızıyla yaşadığı problemin kaynağının mal paylaşımı ve para konusuna dayandığını iddia eden Esmersoy, "Burcu'nun annesinden ayrıldıktan sonra ikinci bir evlilik yaptım. O evliliğimden de çocuklarım oldu. Mallarımı tüm evlatlarıma eşit olarak paylaştırdığım halde Burcu ikinci evliliğimden olan çocuklarıma pay vermemden rahatsızlık duydu. Ben onun hakkından çalıp kimseye pay vermedim. Hepsi benim çocuğum. Hepsine eşit olarak dağıttım.." dedi.

Timur Esmersoy sözlerini tamamlarken, "Ümit ile nişanlandığında; İtalyan Massimo ile evlendiğinde hep yanımdaydı ve bana 'babam' diyordu. Fakat maalesef şu anda benden nefret ediyor..." diyerek acı bir iddiada bulundu.

YORUMLAR 3
  • İRFAN SADIKOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    NE DOĞRARSAN TABAĞINA. ata sözleri boşuna değil ne doğrarsan çanağına o gelir kaşığına yetiştirirken düşünmezsen şindi düşünemezzin bile
    Cevapla
  • Muhammet YILDIRIM 10 yıl önce Şikayet Et
    yemeyin iftar olmadan!!!. ya bize ne kardeşim esmersoydan.nefret edebilir ne olmuş.bunu babanın çıkıp açıklaması da seviyesinin ne kadar düştüğünün daniskası.sırf haber olmak için açıklama yapmış.siz de yediniz..
    Cevapla
  • kartal tibet 10 yıl önce Şikayet Et
    iyice magazine bağladınız. ne iş?. ramazanda da televole haberleri gitmiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti