Mahsun Kırmızıgül'den yeni film

Şarkıcı yönetmen Mahsun Kırmızıgül'den yeni sinema filmi müjdesi geldi. Kırmızıgül yeni filmi Mucize için bir hayli iddialı.

Mahsun Kırmızıgül'den yeni film
Mahsun Kırmızıgül'den yeni film
GİRİŞ 30.07.2013 11:29 GÜNCELLEME 30.07.2013 13:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mahsun Kırmızıgül twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İki yıldır hazırlıklarını sürdürdüğüm Mucize'nin senaryo yazımını tamamladım. Bu film benim için çok değerli, insanlığa umut aşılayacak. Şu an cast ve mekan çalışmalarına başladık" dedi.

Kırmızügül ayrıca, "Sadece şu kadarını söyleyebilirim; "MUCİZE" sizleri daha önce hiç bir yerde bilmediğiniz ve görmediğiniz bir dünya ile tanıştıracak" diye yazdı.

KAYNAK: STAR GAZETE
YORUMLAR 5
  • arzum anna 10 yıl önce Şikayet Et
    MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR. Bana göre Mahsun Kırmızıgül ülkesinin ve insanlarının gerçeklerini kaleme alıyor ve bunuda güzel projelerle bizlerin karşısına çıkartıyor .duygusallığını tartışmıyorum bile ayrıca bu işin eğitimini almış her zorluğa rağmen her defasında başarılarıyla bunu kanıtlamış birisi eleştirirken bi düşünün bence .Mahsuna yakışır başarılı olucağınada eminim sabırsızlıkla bekliyorum.
    Cevapla
  • COŞKUN ÇAKIR 10 yıl önce Şikayet Et
    onu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz.... yahu biz gerizekalı beceriksiz boş bir milletmişiz meğerse hiç bir şey elimizden gelmiyor;herşeyde yerden yere vuruyoruz insanları,ben duygusal anlamda filmlerden pek etkilenen yada hoşlanan biri değilima amaa "güneşi gördüm"filminde mahsunun "çocuklarını götürürken minibüsün arkasından koşması ve o çocuklarındaa cama yapışıp babalarına doğru ağlaması"hala aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor dranayı öğrenmeye başlamış kardeşimgüneşi gördüm,beyaz melek bunlar son derece duygusal ağırlığı olan drama yapımlar siz ne derseniz deyin....
    Cevapla
  • cengiz beşir 10 yıl önce Şikayet Et
    önemli bir konu. kırmızıgülün filmlerini izledim. hiç de fena değil. hatta eleştirdiğiniz newyorkta beş minare filmi yabancı film tadında görselliğe ve kamera açısına sahip kaliteli bir film. ama artık yeni albüm bekliyoruz. eski alem buysa kral benim gibi yontulmamış bir kabalıktan sonra dinle albümü ile uç noktada bir kaliteye imza atan mahsun kırmızıgül bence albüm çalışmalarına devam etse çok daha mükemmel eserlere imza atabilir. son albümün kalitesini burada hiç bir Allah'ın kulu sorgulayamaz. yok ben beğenmedim derse birisi gitsin dansözcü iboyu dinlesin. hem ibonun şarkıları bilime akla ve fenne dayanıyor. örnek mi istersiniz: yeter güzelim yeter, iki iki dört eder. işte bilim! bir insan bilimle sanatı bu kadar mı güzel yoğurur? en babayiğit matematik profesörünü getir, bu bilginin karşısında diz çöker. yani demek istediğim; mahsun mükemmel bir sanatçıdır. ve albüm çalışmalarına başlamasını hasretle bekliyoruz.
    Cevapla
  • serkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Pek umudum yok ama. Yine de Çalışsın, çok çalışmakla başarılır bir şeyler. ancak kendisinin ustalık dönemine ömrü yetmeyebilir..
    Cevapla
  • Sabri Elvan 10 yıl önce Şikayet Et
    Üzerine Para verse yinede gidip izlemem!. En son New York`ta bes minare filmine gitmistim ve sacma sapan bir film ile karsilastim bundan böyle üzerine para bile verse gidip izlemem cünkü senerya hep ayni ve filmlerinde icerik yok.Mahsun gitsin bence albüm yapsin film ona göre degil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço