Sanem Çelik, Mahsun Kırmızıgül'ü beğenmedi

Kara Melek'in ardından oynadığı Aliye dizisiyle şöhretin zirvesine çıkan Sanem Çelik, 5 yıl sonra setlere dönüyor.

Sanem Çelik, Mahsun Kırmızıgül'ü beğenmedi
Sanem Çelik, Mahsun Kırmızıgül'ü beğenmedi
GİRİŞ 20.08.2013 08:51 GÜNCELLEME 20.08.2013 08:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Uzun süre Los Angeles'ta yaşayan Çelik, Türkiye'ye döner dönmez Mahsun Kırmızıgül'ün hikayesini yazdığı yeni dizisinden filmden teklif aldı. Güzel oyuncuya bölüm başına 40 bin lira teklif edildi. Ancak Sanem Çelik'in "Mahsun'dan elektrik alamadım" diyerek diziyi reddettiği öğrenildi.

AYNI ÜCRETİ ALACAK

Ünlü oyuncu hemen ardından başrollerini Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'la paylaşacağı dizi için el sıkıştı. Süreç Film'le anlaşan Sanem Çelik, yeni dizisinden de bölüm başına 40 bin lira alacak. Eylül ayında ekranlara dönecek olan Sanem Çelik, yeni dizisinin Kara Melek ve Aliye kadar iddialı olduğunu söyledi.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 4
  • Öykü Artan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sanem'in bildiği vardır. Sanem Çelik gibi eğitimli, kaliteli bir sanatçının mahsun kırmızıgül'le ortak bir projede yer almak istememesi gayet normal
    Cevapla
  • Öykü Artan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sanem'i Seviyoruz. İsabet olmuş. Sanem'i Mahsunla dizide bile olsa görmek istemezdim.Sanem eminim yine kaliteli bir yapımda yer alacaktır. Onu izlemek büyük bir keyif olacak. ÇOOOOOK özledik... sen çok değerlisin Sanem Çelik ;)
    Cevapla
  • OSMAN GUVENC 10 yıl önce Şikayet Et
    evli adamın eşine; ses kayıtlarını dinleten kişi . Süreç filminden ricamız Sanem Çelik'i oynatmasın. Zira birlikte olduğu evli adamla ses kayıtlarını eşine dinlettirdiği iğrenç detayı hiç unutmadık. Nasıl bir ruh halidir ? Şimdiden bu dizide çalışanlara da bereket olmayacağını söyleyemeliyim. Allah'tan dileğim aynı muameleyi görmesidir.
    Cevapla
  • türkiyesevdalısı 10 yıl önce Şikayet Et
    mahsun evli olsaydı böyle olmazdı... Kendilerini Aliya dizisinde çok severken filmin evli yönetmeniyle yaşadığı yasak ilişkiyle bizde aldığımız elektriği kesmiştik. İsabet olmuş .Mahsunun çektiği kaliteli bir filmde böyle kalitesiz insanların olmasına gerek yok..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak