Mustafa Koç'un konuşulan fotoğrafı!

Çevreci kimliğiyle tanınan Mustafa Koç, bu defa kendisiyle çelişti. Ünlü işadamı, Bodrum açıklarında yatıyla gezdiği sırada denize işedi.

Mustafa Koç'un konuşulan fotoğrafı!
Mustafa Koç'un konuşulan fotoğrafı!
GİRİŞ 20.09.2013 11:55 GÜNCELLEME 20.09.2013 12:08
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, şimdiye kadar "temiz çevre" hassasiyetiyle ön plana çıktı. Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesilmemesi bahanesiyle düzenlenen eylemlere destek verdi.

Babası Rahmi Koç'un 1994 yılında kurduğu "Deniz Temiz Derneği"nin üyesi oldu.

BODRUM'U SULADI!

Tam bir deniz sevdalısı olan Mustafa Koç, yaşanabilir çevre için düzenlenen çalışmalara katıldı. Ancak bunu hayatına pek yansıtamadı. Takvim'in manşetten verdiği habere göre; çevreyi korumaya yönelik demeçleriyle tanınan işadamı, geçtiğimiz günlerde yatıyla Muğla Bodrum'da denize açıldı. Ünlü işadamı, deniz sefası sırasında yatındaki tuvaleti kullanmak yerine, herkesin gözü önünde denize çişini yaptı. Ortaya çıkan görüntü ise "Babası denizi temizlerken, o kirletti" dedirtti. Türkiye daha önce de "çiş" skandalına sahne oldu. Popstar Tarkan'ın yıllar önce söylediği "Çişim geldi" sözleri haftalarca magazin basınını meşgul etti. Ancak Tarkan'ın çıkışı, Mustafa Koç'un çevrecileri kızdıran görüntüleriyle kıyaslandığında oldukça masum kaldı.

BABASI TEMİZLİYOR OĞLU KİRLETİYOR

Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alan Koç ailesi, deniz tutkusuyla öne çıkıyor. Denizde ihtiyaç gören Mustafa Koç'un görüntüleri ortaya çıktıktan sonra aileden ses çıkmıyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 47
  • ali dilmen 10 yıl önce Şikayet Et
    yorum. tuvaletlere pislediğiniz atıklar nereye gidiyor sanıyorsunuz
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖZDEGEL . sevgili kardeşim o yatın tuvaleti yok'mu.sonuç'ta senin dediğin oluyor ama tuvalet var'ken o şekilde yapmak ne yaşa nede konuma uyar öyle değilmi sevgili kardeşim.her şeyin bir adbı usülü vardır.!!!
    Cevapla
  • ozdegel 10 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar tuhaf insanlarsınız . bugün denize girip de işemeyen mi var... illa muhalefet olacaksınız.. bugün kanalizasyonu nereye boşaltıyoruz... adam tuvalete de işese denize gidecek.. madem birini eleştirecekseniz bunu mantık çerçevesinde yapın bunu.. benden size tavsiye benim de bir nebze payımın olduğu makarnalardan fazla yemeyin
    Cevapla
  • YUSUF KILIÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    yaptım yaptım hele bir sor niye yaptım?. ağam denizin esansı eksikti ondan yaptım...
    Cevapla
  • Hakkı Savun 10 yıl önce Şikayet Et
    Resim inandırıcı gelmedi. Mustafa Koçu ve taifesini hiç sevmem ve yaptığı olayı başka zaman çok yapıyordur ama resim bana garip geldi. Resime göre adam göbeğinden işiyor. Zengin olduğu için işemeye ayrı üremeye ayrı alet yaptırdı ise onu bilemem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!