Erdoğan: Tarkan benimle aynı tuzağa düştü

Yıllar sonra sahnelere dönen Türk ezgileriyle cazı ustalıkla birleştiren Özdemir Erdoğan, bir dergiye verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: Tarkan benimle aynı tuzağa düştü
Erdoğan: Tarkan benimle aynı tuzağa düştü
GİRİŞ 26.09.2013 12:17 GÜNCELLEME 26.09.2013 12:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Usta sanatçı sahnelere dönmesinden masonluğa kadar hakkında merak edilen pek çok konuyu anlattı. Usta sanatçının Tarkan'la ilgili sözleri dikkat çekti.

"TARKAN'I TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER"

-Bu güçler dünyayı mı yönetiyor?

Tabii, her ülke için bir model çiziyorlar. Ben Arif Mardin'in desteği ile Türkiye'den gidip Warner Bros'un patronuyla konuşan ilk adamım. 1980 başında yaptığım caz şarkılarını götürdüm dinletmek için. Bana "İyi bir müzisyensin ama bu yaptığın Türkçe şarkılarla hiçbir şansın yok senin" dedi. Ben de "Ben bu oyunu oynamayacağım" deyip döndüm; iyi ki de öyle yapmışım.

Sonra Tarkan aynı tuzağa düştü; Atlantic ile bir anlaşma yapacağım diye uğraştı didindi, elindeki paraları bitirdi... Oyaladılar, oyaladılar çocuğu; sonunda "Kardeşim sen dünya starı olmaktan filan vazgeç, git Türkiye'nin starı ol" dediler.

YORUMLAR 1
  • mert (önceki) 10 yıl önce Şikayet Et
    hepiniz aynisiniz. hepiniz star olmak icin ve egonuzu tatmin etmek icin birilerine yararlanmaya calisiyorsunuz. sonrada ben böyleyim ben söyleyim diye atip tutmalariniz yokmu ? cok komik oluyor !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?