İbrahim Tatlıses: Türk oğlu Türküm

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile görüşen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, “Kürdistan Başbakanı Neçirvan Barzani” ifadesini kullanınca eleştirilerin hedefi oldu.

İbrahim Tatlıses: Türk oğlu Türküm
İbrahim Tatlıses: Türk oğlu Türküm
GİRİŞ 27.10.2013 06:14 GÜNCELLEME 27.10.2013 08:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses, Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile görüştü. Tatlıses, görüşmeye ilişkin Twitter hesabından "Kürdistan Başbakanı Sn. Neçirvan Barzani'yi ziyaretimizde bize gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederiz" deyince kendisine sert eleştiriler yöneltildi.

'BABAM TÜRK, ANNEM KÜRT, BEN TÜRK OĞLU TÜRKÜM'

Kendisini savunan Tatlıses, "Sayın Neçirvan Barzani beni kabul ettiği için şahsım adına şeref duydum. Kürdistan dediğim için beni eleştirenlere cevabımdır..! Link atıyorum. Sonuna kadar okusunlar" ifadelerini kullandı. Ünlü türkücünün attığı linkte, Erbil'de verdiği konserde sarf ettiği "Babam Türk, annem ise Kürt. Ben Türküm, Türk oğlu Türküm" ifadelerinin yer aldığı haberin olduğu görüldü.

YORUMLAR 16
  • Ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    İbo bu. Su nereye o oraya akar hala anlamayanlar hayata görmeden bakanlardır
    Cevapla
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 10 yıl önce Şikayet Et
    BESMELE İLE KÖTÜ SÖZ. Tamda zihniyetini gösteriyor, Türkçe özürlü. Kimliksizlere en güzel cevabı Tatlıses vermiş, Türk olarak seni seviyoruz Tatlıses..
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    kürdistan karşıtı olmak sadece mehepe ve chp nin işi ve onlara yarıyor kürt kelimesi ve pkk üzerinden nemalandıklarını dünya alem biliyor artık .. eski kafalı olan mehepe chp lilerin işi bu o eskide kaldı şimdi isteyen istediği şeyi diyebilir.kürdistan diyince ülke bölünmüyormuş demekki bugüne kadar bu gereksiz partilerin uydurmaları halkı yanlış yönlendirdi halkı böldü.
    Cevapla
  • H.İsmail ARSLANTAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Etnik Kimlik Ayrı Milli Kimlik Ayrı. Sayın Başbakan, 100.Yıl Üniversitesi açılış töreninde millet konusundaki açıklamalarında kafasının karışık olduğunu gösteriyor. Sayın Başbakan şöyle buyuruyor: "Bizim ortak kimliğimiz millet; Türk Milleti kapsayıcı bir kimlik değil; siz böyle derseniz Kürt de Kürt milleti daha kapsayıcı bir kimliktir der; bu nedenle biz bir milletiz." Şu açıklamadaki hangi yanlışı düzeltsek ki? Van'da konuşuyor ya, Kürt kardeşlerimizin gönlünü alacak. Başbakanın mantığına göre, Almanlarda da farklı unsurlar var; o zaman Alman milleti yok; adı sanı olmayan bir millet var. Bir de Millet-i İbrahim'den bahsediyor ki... Diyelim ki başbakan Tarih sosyolojisi, Kültürel Antropoloji bilmiyor. Peki danışmanları nerede? Sayın Başbakan eğer biz bir millet isek (ki bir milletiz) Bu milletin adı ne? "Türkiye Milleti" diyelim!!! Kürt kardeşlerimizi ve diğer etnik unsurları kızdırmayalım canım?!!!
    Cevapla
  • Bumin Kağan 10 yıl önce Şikayet Et
    bos yere !. sen Turk felan degilsin olamazsinda ugrasma bos yere !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı