Ünlü sanatçının vasiyeti yerine getirildi

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tomris Oğuzalp, 80 yaşında vefat etti. Oğuzalp'ın vaziyeti de yerine getirildi. Ünlü oyuncunun borçlarını ise Mahsun Kırmızıgül ödemiş...

Ünlü sanatçının vasiyeti yerine getirildi
Ünlü sanatçının vasiyeti yerine getirildi
GİRİŞ 29.10.2013 05:58 GÜNCELLEME 29.10.2013 08:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sanatçı, Karacaahmet'teki Şakirin Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. 

MAHSUN KIRMIZIGÜL BORÇLARINI ÖDEDİ 

Oğuzalp'e son zamanlarında maddi ve manevi destekte bulunan Mahsun Kırmızıgül de cenazeye çelenk gönderdi. Aile dostu Emine Barutçuoğlu, Oğuzalp'in son günlerini tam bir yıldız gibi geçirdiğini söyledi: "Son zamanlarda yoksulluğuyla, borçlarıyla haber yapılıyordu. Ama Mahsun Kırmızıgül borçlarını ödedi. Devlet tiyatrosundan arkadaşları da giderlerine yardımcı oldu. Sağ olsunlar hiç yalnız bırakmadılar. Benim de yardımlarımla son günlerini star gibi geçirdi. Ama hep tiyatroyu özlüyordu."

ANMA TÖRENİ YAPILMADI

Oğuzalp'in vasiyeti üzerine anma töreni yapılmadı.

YORUMLAR 3
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. allah rahmet etsin mekanı cennet olsun .. mahsun kırmızıgul yaptıgı hayrın rabbim kabul etsin .. anma töreni yapılmamasıçok takdir ediçi bir olay sanatcılığı ile ön pilana cıkmış bir hanımefendi .. ne acıdırki ülkemizde sanatcıların sonu borclu olmaları ama sanatcılar kisvesi altında olanların durumu malumdur.. devletin gercek sanatcılara bu şekilde son nefeslerini vermeden huzur içinde yaşamaları konusunda bir teşvik fon şeklinde yardımcı olmaları temenni ederim .. bu sayede yanlış yollara sapmadan topluma yararlı calışmalar yapmalarında güvence olur..
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 10 yıl önce Şikayet Et
    yardım eden yardım bulur , imza Allah c.c. . keşke diğer sanatçılarda duyarlı olsalardı, bir gün kendilerininde yaşlanacaklarını unutmamalılar.
    Cevapla
  • Hüseyin Kütük 10 yıl önce Şikayet Et
    mahsun kırmızıgülü tebrik ediyorum. sanatçı böyle olmalı. cem karaca'ya hayat ne garip dedittirmişti. inş tomris'e de nasip olmuştur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar