Orhan Gencebay yeni yıla damga vuracak

Orhan Gencebay yeni bir albüm, sinema filmi ve 60 yıllık sanat hayatında ilk kez vereceği stat konserleriyle yeni yıla damga vurmaya hazırlanıyor.

Orhan Gencebay yeni yıla damga vuracak
Orhan Gencebay yeni yıla damga vuracak
GİRİŞ 08.11.2013 14:15 GÜNCELLEME 08.11.2013 14:15

Okan Işık'ın haberi

Sanat dünyasında 60'ıncı yılını kutlayan Orhan Gencebay, bomba gibi projelerde yeni yılda adından sıkça söz ettirecek. "2014 benim yılım olacak" diyen Gencebay, ilk olarak yeni bir tribute albüm hazırlıyor.

Geçtiğimiz yıl 32 sanatçının kendi şarkılarını söylediği 'Orhan Gencebay'la Bir Ömür' isimli albümü çıkaran ünlü sanatçı, aynı albümü yabancı sanatçıların yorumuyla hayranlarına sunacak. Bu albümde dünyanın farklı ülkelerinden birçok yabancı sanatçı Orhan Gencebay şarkıları seslendirecek.

Sinema filmi geliyor

Gencebay müzik çalışmalarının yanı sıra uzun yıllar ara verdiği oyunculuğa da dönmeye hazırlanıyor. Yaz başında bir sinema filmine imza atacak olan Gencebay sır gibi sakladığı projeye yönetmen, senarist ve oyuncu olarak imza atacak.

Gencebay hayranlarını en çok memnun edecek proje ise ünlü sanatçının 10'u yurtdışında 10'u Türkiye'de olmak üzere 20 stat konseri anlaşması için imza atması... Sanat hayatının 60. yılında ilk kez stat konseri verecek olan Gencebay'ın hayranlarının yoğun isteği üzerine bu kararı aldığı konuşuluyor.

KAYNAK: BUGÜN GAZETESİ
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı