Tatlıses: Perver ile düet yapmak benim için şereftir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyareti kapsamında sanatçı Şivan Perver ile düet yapacak olan İbrahim Tatlıses, Perver'i "Kürtlerin Pavarottisi" olarak nitelendirerek, "Onunla düet yapmak benim için şereftir" ifadesini kullandı.

Tatlıses: Perver ile düet yapmak benim için şereftir
Tatlıses: Perver ile düet yapmak benim için şereftir
GİRİŞ 13.11.2013 14:06 GÜNCELLEME 13.11.2013 14:06

Tatlıses, resmi Twitter hesabı "imparatoribo"dan Şivan Perver ile yapacağı düete ilişkin düşüncelerini açıkladı. Tatlıses, takipçileriyle Şivan Perver ile çekilen bir fotoğrafını da paylaştı.

Tweetinde, "Şivan Perver, Kürtlerin Pavarottisi'dir. Onunla düet yapmak benim için şereftir. Keşke şartlar eşit olsaydı. Sayın Başbakanım samimiyetle lütfetmişler, gönüllerinden geçeni söylemişler. Tabii ki Diyarbakır'da olacağım. Kardeşlik için, barış için...! Şartlar eşit değil dememin sebebi, sağlığım açısından. 37 sene toprağından ayrı kalmış bir Şivan Perver geliyor, ne güzel..." ifadelerine yer verdi.

Başbakan Erdoğan, dünkü AK Parti Grup Toplantısı'nda, hafta sonu ziyaret edeceği Diyarbakır programında sanatçı Şivan Perver'in, İbrahim Tatlıses ile düet yapacağını açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor