Tarkan utanç listesine girdi!

Tarkan'a okuldan unutamayacağı bir ders! Türk pop müziğinin Megastar'ı Tarkan, 1990'lı yılların ikinci yarısında City University of New York'a bağlı Barush College'e kaydını yaptırdı.

Tarkan utanç listesine girdi!
Tarkan utanç listesine girdi!
GİRİŞ 15.11.2013 09:58 GÜNCELLEME 15.11.2013 13:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

O dönemde yılın büyük bölümünü Amerika'da geçiren ünlü sanatçı, asker kaçağı olduğu zamanlar kaydolduğu okula 2000 yılında bedelli askerlik yaptıktan sonra bir daha hiç uğramadı.

LİSTEDE JENNIFER LOPEZ DE VAR

City University of New York'a bağlı Barush College, okula kaydını yaptırıp da devam etmeyen ünlü isimleri internet sitesinde deşifre etti. İsimler arasında Jennifer Lopez, modacı Ralph Lauren ile beraber megastar Tarkan da var. Tarkan, asker kaçağı olduğu dönem kaydolduğu okula bedelli askerlik sonrası devam etmemiş. Üniversite yönetimi birkaç yıl bekledikten sonra Tarkan'ın kaydını okuldan silmiş. Üniversite yıllar sonra ünlü starları "Okulumuza katılıp da devam etmeyenler" başlığıyla internet sitesinde deşifre etti.

YORUMLAR 8
  • Harun Paşa 10 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz Sultan Selim Han. Daha okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorken bir de yorum yazıyorsun. "Alavere Dalavere Kürt Memet Nöbete" bir deyimdir yorumcu Kürtlerle ilgili bir şey söylemiyor, biz derken belki seni de içine katıyor ama sen ya sözü bilmiyorsun ya okuduğunu anlamıyorsun. Faşizan tutumun gözünü kör etmiş ki ağzından çıkan kulağına değil beynine bile uğramıyor ve zırlamak ifadesini utanmadan kullanabiliyorsun; üstelik vatanın yegane sahibi gibi konuşuyor Kürtlere güya iyilik etmiş gibi bir edaya bürünüyorsun. Türkçeyi bilmeden, okuduğunu anlamadan Türklük davası görmen seni küçük düşürüyor, bilesin. Bana cevap yazacağın zaman falanın avukatı mısın diye sormakla başlayacaksan, peşinen söyleyeyim evet ben falanın avukatıyım, hatta haksız kim varsa onun karşısında hakkın avukatıyım.
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    VAY TERBİYESİZLER... ULTRA, MEGA, TELTRA ,KELTRA Sanatçıya(!) bu yapılır mı? . Bizim memlekette KAYIT YAPTIRSA, OKULUN tapusunu üstüne yapacak ne sazanlar var.. HATTA okulun önündeki caddeye ADINI bile verirler... Nede olsa DEV SANATÇI... ideal ROL MODELİ, SARHOŞKEN çişini bile SÖYLEYEBİLİYO...
    Cevapla
  • YavuzSultanSelimHan 10 yıl önce Şikayet Et
    İlker Mirza ya Uyarı. Alavere Dalavere Kürt Memet Nöbete diye başlık atan arkadaş.Biz öz ve öz türküz ama kürt memetle yan yana nöbet tuttuk sapla samanı birbirine karıştırma,askerlikten kaçan 3-5 ünlüyü de gösterip kürtler hep ezildiler diye de demagoji yapmaya çalışma,yıllardır bu hep bu şekilde zırlayıp durdunuz.Biz karadeniz de giyecek çarık bulamazken açlıktan nefesimiz kokarken,sizin sofralarınızda bilumum et çeşitleri vardı.Fakat hala de devlet bize bakmiyi deyip durdunuz.Nankör olmayın,şükredin birazda.
    Cevapla
  • ilker mirza 10 yıl önce Şikayet Et
    Alavere Dalavere Kürt Memet Nöbete. Aziz yıldırım Ataürkçülükten cumhuriyetten dem vurup asker kaçağıydı üstelik tescilli sahte raporu vardı,Kenan Doğulu 10. yıl marşını söyleyip duruyordu asker kaçağıydı,Serdar ortaç Ahmet kayaya vatan sevgisiyle çatal fırlattı ama asker kaçağıydı, Tarkan ın durumu ortada anlıyacağınız memleketin enayisi biziz. Üstelik eşim türbanlı diye ordu evine almayıp terörist muamelesi yaptılar
    Cevapla
  • Abdullah ARDA 10 yıl önce Şikayet Et
    İllimunati askeri. Bu aralar Mason cemiyetinde kariyer yaptı sanırsam. Bazı rakipleri çekememiş anlaşılan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar