Ünlü sanatçıya ''Sen komünist misin'' sorgusu!

12 Eylül'de gözaltına alındığını anlatan Nükhet Duru, kendisini Sadettin Tantan'ın sorguladığını söyledi ve ekledi: Bana "Sen komünist misin" diye sormuştu!

Ünlü sanatçıya ''Sen komünist misin'' sorgusu!
Ünlü sanatçıya ''Sen komünist misin'' sorgusu!
GİRİŞ 18.11.2013 06:22 GÜNCELLEME 18.11.2013 10:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Pop müziğin güçlü ismi Nükhet Duru, önceki akşam Günay Restaurant'ta sahneye çıktı. Şarkı aralarında sık sık konuklarıyla sohbet eden yorumcu eski şarkıların çok değerli olduğunu belirtti ve 12 Eylül 1980 İhtilali döneminde şarkı sözleri yüzünden gözaltına alındığını kaydetti.

Duru o günlere ait bir anısını şöyle anlattı: "Polisler beni sahneden kostümlü indirip Emniyet Müdürü Sadettin Tantan'ın karşısına götürdüler. Ben öyle full makyajlı, süslü püslü, uzun kirpikli filan şaşkın, gittim yanına. Polislere "Bunu niye getirdiniz daa!" dedi. Onlar da "İhbar vardı" dediler.

Tantan baktı, "Sen komünist misin?" diye sordu. "Nasıl münasip görürseniz" dedim. O da polislere "Götürün, bırakın bunu aldığınız yere" dedi.

YORUMLAR 3
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunları anlamak zor. Kardeşim sanatçı olunca entel görünmek şartmı doğallıkta bereket vardır,anlamıyoruz hep isyan ,Toplumun sırtından kazan riyakarlık,sen elit yaşa birde üstüne şikayet et,valla cehennem var bilesiniz, yahu bitanenizde mutasıp yaşayın dişimi kırıcam.
    Cevapla
  • Ali Gürbüz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Türkiye tatlı su komünistleri. Bunlar Türkiye tatlı su komünistleri, hepsi paraya pula tapar ama komünisttir. oysa lenin'e tapmaları lazımdı. ne oldukları belli değil bu menfaatçilerin.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Koministse şayet ,koministliği bilmeyenlerdendir demek !. Eski Doğu Almanyayı, Bulgaristanı, Romanyayı, Arnavutluğu görenler bilir !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir