Tarkan'ın alacağı ücrete inanamayacaksınız!

Tarkan 2014'e Azerbaycan'da girecek! Kıbrıs'tan gelen 250 bin dolarlık teklifi az bulan Megastar, 1 milyon liraya Bakü'de sahneye çıkacak.

Tarkan'ın alacağı ücrete inanamayacaksınız!
Tarkan'ın alacağı ücrete inanamayacaksınız!
GİRİŞ 22.11.2013 08:00 GÜNCELLEME 22.11.2013 16:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Tarkan 2014'e Azerbaycan'da girecek! Kıbrıs'tan gelen 250 bin dolarlık teklifi az bulan Megastar, 1 milyon liraya Bakü'de sahneye çıkacak. 10 bin kişiye konser verecek olan ünlü sanatçıyı ailesini de Azerbaycan'a götürecek

TARKAN YILBAŞI TERCİHİNİ YAPTI

Birçok sanatçı yılbaşı gecesi sahneye çıkacağı mekanlarla anlaşmalar yapmaya başladı. 2014'e girerken nerede sahneye çıkacağı en çok merak edilen isim Tarkan, gelen teklifler arasında tercihini yaptı. Kıbrıs'tan  bir otelin yılbaşı gecesi için teklif ettiği 250 bin doları az bulan Megastar, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den gelen 1 milyon liralık teklifi kabul etti.

Habertürk

YORUMLAR 15
  • Fikri güler 10 yıl önce Şikayet Et
    VALLAHİ. VALLAHİ BİLLAHİ BU kişi kapımın önüne gelsin görmemek için yolumu değiştiririm...benim kültür değerlerim arasında böyle bir tip yok ..Allahın izniyle olmayacakta....
    Cevapla
  • Gizemli Şifreci 10 yıl önce Şikayet Et
    Emeklerini hiçe saymayın. Adam 1992'den beri işine emek veriyor. Bazıları ise bir gecede bunu kazandığını sanıyor. Adamın emeklerini boşverip de saygısızlık yapmayın. İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır. * Unutmayın. * Kuran: Necm, 39
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    @Halil ibrahim, YORUMUN tam DOKTORA tezi yapılacak cinsten.. Bizde tam " İNSANLAR SENİN DURUMUNA DÜŞMESİN " diye UYARMAYA ÇALIŞIYORUZ İŞTE... Hakaretlerin bir yana ASİMİLE OLUP, bambaşka bir yabancı kültürün ve DİNİN, YILMAZ BEKÇİSİ olmuşsun.Sana o GÜZEL İSMİ koyan ceddin NE UMMUŞ, maalesef NE BULMUŞ.. ALLAH(c.c) hiç bir müslümana YAŞATMASIN bu HALİ.. (EVLATLARININ POP kültürünün ASİMİLE KÖLELERİ haline dönüşmesini) Önceki yorumlarına da bakarak, muhtemelen o gece adeta TOPLU İBADET GİBİ itina ile YAPILAN " ALKOL ALMA eylemini " sevdiğinden böyle davrandığını tahmin ediyorum.İşte böyle BELLİ GÜNLER bahanesiyle,bir kereden bişey olmaz YUMUŞATMALARIYLA, SERT babaların bile "BU GECELİK" şartıyla MÜSAMAHA göstermeleri neticesi, insanlar bu hallere dönüşüyor maalesef. Kimse FIÇISIYLA içmeye başlamıyor. İyi-kötü HER YOL, 1 adımla başlar.. DİNİ boyutu zaten TAM BİR REZALET.. Lakin sende öyle bir sorun olmadığını YORUMLARINDAN biliyoruz. Elbette herkesin SEÇİMİ KENDİNE.. YALNIZ, ALKOL YANICI ve YAKICI bir maddedir, HATIRLATAYIM..
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. ne diyebilirimki . yılbaşı kutlamalarında bizim dinimizin deolmadıgından . yılbaşı kutlamalarında ordan oraya koşan lar kimler hangiz zihniyet ürünü oldugunu bilmeyecek kadar kör olmadık rabbim izni ile kutlayanlar rabbim katında hesap verceklerdir . en deyerli olan zaman ise eylenmek ahmaklıkdan başka ne olabilir kaybedilen ler için sadece çahillikdir..
    Cevapla
  • Ömer Kondak 10 yıl önce Şikayet Et
    Uyarayımda. Bakın arkadaşlar sitede belli başlı konular açılıyo altınada yorumlaar düşülüyo yok gavur bilmemne aklınızda bulunsun bir insana müslüman olarak görünen bir insana içini bilmediğimiz içim kiramen katibin melekleriyle bazıları ortak çalışıyoda ondan yazma gereği duydum direk insanları gavur şöyle böyle diye kesin yargılarla konuşmak insanı dinden çıkartır isterseniz diyyaneti bir arayıp sorun verecekleri cevap aynı o nedenle insanlara böyle ithamlarda bulunurken aman haa dikkatlı olun !!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!