Ajda Pekkan'a çok sert cevap

Arabesk müziğinin babası olarak bilinen ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre, 'Kürk giyen görgüsüzdür' açıklaması yapan Ajda Pekkan'a sitem etti.

Ajda Pekkan'a çok sert cevap
Ajda Pekkan'a çok sert cevap
GİRİŞ 27.11.2013 10:01 GÜNCELLEME 27.11.2013 10:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

'MADEM HAYVANSEVERLER O ZAMAN TAVUK DA YEMEYECEKLER' 

Akşam'da yer alan habere göre; Akmerkez'de önceki akşam alışverişe çıkan Sevim Emre, arkadaşı Ajda Pekkan'ın açıklamalarına, 'Kürkü her zaman giyerim. Daha önceden para verip aldığım kürkü tabii ki de giyeceğim. Havalar soğuduğunda beni yine buralarda kürk giyerken göreceksiniz. Kimseden bir çekincem yok. Böyle hayvanseverlik olmaz. Madem hayvanseverler, o zaman tavuk da yemeyecekler. Ama tavukların nasıl kesildiklerinden haberleri bile yoktur. Kaz tüyleri nasıl yolunuyor gidip bunları araştırsınlar. Bunlar bu işleri bırakacaklar. Benim de evimde kedim var. Kedi besliyorum. Ama çıkıp her yerde hayvanseverim açıklaması yapmıyorum' sözleriyle sitem etti.

'ÖNCE İNSAN CANI KURTARSINLAR' 

İnsansever olduğunu söyleyen Sevim Emre, 'Karaciğer bağışı arayan küçük Mehmet için uğraşıyorum. Onun istediği üzerine şarkıcı Murat Boz'u hastaneye götürdüm. Acun Ilıcalı bu konuda bize destek olacak. Ben Mehmet için karaciğer arıyorum, bunlar ise hayvan için uğraşıyorlar. Bıraksınlar hayvanları önce insanları nasıl kurtarırız onlara baksınlar. Sonra hayvanları beraber kurtarırız. İnsan canı, herhalde hayvan canından daha önemlidir. Gelsinler insan canı için bana destek olsunlar' dedi.

YORUMLAR 3
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    BU TARTIŞMAYA GİRMEM . SEVİM HAHIM HAKLI DESEM DE AJDA PEKKAN SESİNİN VE YORUMUNUN HAYRANIYIM... ajda apla sen güzel şarkılarına devam et lütfen...
    Cevapla
  • isa yılmaztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    sanatçı uslubuna dikkat eder ajda hanım. yakınlarda çinde tavşanların tüylerinin canlı canlı yolunduğunu gösteren vahşet bir görüntü izledim şimdi hakikaten böyle şeylerin önüne geçmek için kampanyalar falan açılabilir ama bu tip konularda kişileri hedef almadan hassasiyet gösterek hareket etmek gerekli diye düşünüyorum. yeni kamer gençler istemiyoruz ajda hanım
    Cevapla
  • süleyman akgül 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar güzel cevap olur ancak. Helal olsun Sevim emreye tam kapak olmuş ...verdiği cevap....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor