Ulusoy'dan şok savunma: Bizim camiada...

Uyuşturucu temin etmek suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan oyuncu Çağatay Ulusoy, hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada suçlamayı kabul etmedi

Ulusoy'dan şok savunma: Bizim camiada...
Ulusoy'dan şok savunma: Bizim camiada...
GİRİŞ 28.11.2013 17:33 GÜNCELLEME 28.11.2013 18:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kimseye uyuşturucu temin etmediğini belirten Çağatay Ulusoy, ''Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. O dönemde Emir'in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım'' dedi.

İstanbul 16'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya 11 tutuklu sanık ile oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca'nın da arasında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar katıldı.

Çağatay Ulusoy, ''Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. Daha önce birkaç kez esrar içmiştim. O dönmede Emir'in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım. Gizem Karaca ile beraber iki kez içtik. Ergun(Taş) ağabeyin evine gittiğimizde de içtik. Ergun ağabey zaten esrar içiyor. Biz gittiğimizde de içiyor oluyordu. Biz de gittiğimide olaya dahil oluyor, sigarasında alıp içiyorduk'' dedi.

YORUMLAR 3
  • hulusi cana 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da Sanatçı!. Halka örnek olarak bunları mı göstereceğiz?
    Cevapla
  • Turan Özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    Hayatının en büyük aptallığını yaptı.. Zirveden sıfıra indi .
    Cevapla
  • bal-i_cibril 10 yıl önce Şikayet Et
    s a. Uyuşturucu insanlar için tam bir yıkım, bir çok belgesel, haber gördüm, sanatçılar arasında yaygın ise, savcılık bu ifadeyi dikkate alıp, tüm bu insanları taramadan geçirmeli, kanında uyuşturucu tespit edilenler, bu bağımlılıklardan kurtulana kadar, bunu ispat edene kadar, dizilerde filmlerde tiyatrolarda oynatılmamalı, bu devletin sanatçı diye lanse edilen insancıklara da şefkat ve merhamet ettiğinin bir göstergesi olur .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?