Hızlı ve Öfkeli'nin yıldızı Paul Walker öldü!

‘Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Furious) filmleriyle dünya çapında üne kavuşan Amerikalı aktör Paul Walker (40), Los Angeles'ın kuzeyindeki bir trafik kazasında yaşamını yitirdi.

GİRİŞ 01.12.2013 07:02 GÜNCELLEME 01.12.2013 15:48
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yayıncı Ame Van Iden, Paul Walker'ın Pazar günü yerel saatle öğleden sonra bir kazada öldüğünü doğruladı ancak daha fazla detay vermedi. Los Angeles Bölge Şerifi, kazada 2 kişinin öldüğünü, Paul Walker'ın yolcu koltuğunda olduğunu bildirdi.

Görgü tanıkları, ismi açıklanmayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan Porsche marka aracın alev alarak yanmaya başladığını ve tamamen hurdaya döndüğü belirtti.

2001'den bu yana 5 farklı ‘Hızlı ve Öfkeli' filminde boy gösteren başarılı aktör, dünya çapında tanınan serinin bugünlerde çekilmekte olan 7. filminde de rol alıyordu.

Hızlı ve Öfkeli'nin 7.'sinin çekimlerine ABD'deki Şükran Günü tatili sebebiyle ara verilmişti.

PAUL WALKER KİMDİR?

Paul Walker, 1973 doğumlu ABD'li sinema oyuncusu. Eskiden modellik yapan aktör 2001 yapımı The Fast and the Furious filminde canlandırdığı polis memuru Brian O'Conner rolüyle üne kavuştu.



YORUMLAR 15
  • txnm 9 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne diyorsunuz burada ne bahsediliyor siz ne bahsediyorsunuz
    Cevapla
  • ZiyaretÇi 10 yıl önce Şikayet Et
    Üşüyoruz Paul Reis. Hollywood ülkü ocakları yasta
    Cevapla
  • halim demircioğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    STOP.... Ne demişler.. HIZLI YAŞA GENÇ ÖL CENAZEN YAKIŞIKLI OLSUN..
    Cevapla
  • athen slayer 10 yıl önce Şikayet Et
    Araştırılsın. Adamlar sizin aracınızı bile kontrol edebiliyorken hayatınız garanti değil. Ecel mecel hikaye adamlar tek düğme ile sizin yaşamınıza son verebilirler. Bilgisayarlara bir sinyal yüklerler o sinyal dalgası ile herkesi öldürürler. İçme suyunu kontrol eder havadaki uçağı tepenize indirebilirler. Havadaki uydular boşuna mı atıldı. İnternetin oldugu hiç bir ev uydu baglantısı olan hiç bir araç güvende değil. Heath Ledger , Paul Walker , M. Jackson bunlar neden öldüler. Ben gerçeği bilmeden ecele inanmam çünkü şeytanın girmediği delik yok bu dünyada. Afedersiniz ama atom bombası kullanmış insanlardan bahsediyorum. İlluminati denilen örgüt o çok güvendiğimiz cemaatin Ak partinin bile içinde bugun. CHP ise zaten onların kölesi. Hatırlayın Yazıcıoğluna olanları , bilim adamlarına olanları , faili meçhul cinayetleri. Özala yapılanları , Adnan Menderese yapılanları , Erbakana yapılanları.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    EEEeeeee 1 yaşındaki bebekler ölüyor?.... ...ölüm her insan için kapıda..kimse dünyaya kazık çakamaz, Ölüm zamana göre hızla gelişen teknolojinin içinde çoğalan seçenekleri ile zamanın içinde bizi bekliyor?..bu adam için kıyamet kopmuştur..şimdi hesap vermeye başlamıştır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı