Tarkan'ın yıllarca sakladığı gerçek

Attığı her adım yakından izlenen, adının karıştığı uyuşturucu operasyonu dahil her olayı ayrıntılarıyla bilinen Megastar'ın yıllardır yakınlarından bile titizlikle sakladığı kazayı ortaya çıkardık.

Tarkan'ın yıllarca sakladığı gerçek
Tarkan'ın yıllarca sakladığı gerçek
GİRİŞ 01.12.2013 10:37 GÜNCELLEME 01.12.2013 10:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tarkan'ın geçirdiği trafik kazası ona büyük acılar yaşatmış. Çok önemli olan  bu olayda sol kolu kırılan, vücudunda ezikler oluşan sanatçının yaşadıkları, yürekleri ağızlara getirecek cinsten.

Şarkıları, sahnesi ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle Megastar unvanını layıkıyla taşıyan Tarkan'ın yıllar önce yaşadığı bir olay hayranlarını hayli üzeceğe benzer. SÖZCÜ Pazar, Megastar Tarkan'ın yurtdışında bir trafik kazası geçirdiğini ortaya çıkardı. Tarkan, yıllar önce konser vermek üzere gittiği yurtdışı turnesinde yaşadığı kazadan sağ kurtuldu.

Ucuz atlatmış

Hastane odasında o dönem yakın korumalığını yapan Murat Ditaban ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren sanatçının neşesi dikkatlerden kaçmıyor.

Kolu kırık ama neşesi yerinde

İşte, geçirdiği korkunç kazada ölümden kıl payı kurtulan Tarkan'ın hastane odasında çekilen tek karelik fotoğrafı. Yanındaki yakın koruması olarak görev yapan Talat Ditaban.

YORUMLAR 2
  • adil aytac 10 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten. Kayhan Bey'in söylediğine katılıyorum, çok faydalı bir haber öğrendiğimiz çok iyi oldu.
    Cevapla
  • Kayhan Kayhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi oldu.... Böyle bir haberi öğrendiğimiz çok iyi oldu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor