Gökhan: Ne olduysa o rüyadan sonra oldu

Athena Gökhan'ın cami avlusunda abdest alırken bir hayranı tarafından çekilen fotoğrafı olay oldu.

Gökhan: Ne olduysa o rüyadan sonra oldu
Gökhan: Ne olduysa o rüyadan sonra oldu
GİRİŞ 11.01.2014 11:20 GÜNCELLEME 11.01.2014 11:56
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu da Gökhan'ın yıllar önce başına gelen bir olayı köşesine taşıdı. Gökhan'ın gördüğü bir rüyayı anlatan Semercioğlu, Rock şarkıcısının dine nasıl yöneldiğinin hikayesinin de ne zaman başladığını okuyucu ve hayranlarıyla paylaştı.

İşte Semercioğlu'nun köşe yazısından ilgili bölüm: 

Abdest alırken gösteren fotoğrafı, fazlasıyla ilginç buldu Gökhan'ın... Oysa o daha 2010'da şöyle anlatmıştı:

"HAYATIMDA HİÇ YAŞAMADIĞIM BİR DUYGU"

"Yıllar önce bir turneye gidiyoruz. Sabaha karşı otobüste uyuyorum. İçimden bir sıcak su aktı. Uyandım nerede olduğumuzu sordum. Konya'da olduğumuzu söylediler. Hayatımda böyle bir duyguyu hiç yaşamamıştım. Ne olduysa ondan sonra oldu. Sonra ben bu rüyanın peşine düştüm. Mevlana'nın ne olduğunu ve ne hizmette bulunduğunu araştırmaya itti bu rüya beni. Okuyorum ama daha yolun başındayım."

YORUMLAR 20
  • Atilla Alamaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Sana söz düsmes. Rabbim tövbeleri kabul eyleyendir, elbette hadisler var bu konuda, ancak toplum önünde bir abdest alan insani rencide etmek hatta lanetlemek nakadar islamla bagdasiyor, okadarinida sizler düsünün.
    Cevapla
  • alican 10 yıl önce Şikayet Et
    bize söz düşer mi ? . Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi: “Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem): ‘Peruk takana ve taktırana, vücuduna dövme yapana ve yaptırana Allah lânet etsin!’ buyurdu.” Buhari, Müslim, Neseî "artık her sakallıyı dedem sanıp atlamıyoruz tedbir kadar güzel akıl yok diyor RESULULLAH"
    Cevapla
  • desifre34 10 yıl önce Şikayet Et
    sedat kardesime aynen katiliyorum.... ben acikcasi celaledin rumi'yi örnek alip müslüman olana rastlamadim...ama insanlari DIN kisvesi altinda sömürmek cok kolay.
    Cevapla
  • pusula 10 yıl önce Şikayet Et
    YA BIRAKIN. hurrıyettede bır namazıda kılar ıckısınıde ıcer zartınıda yapar zurtunuda yapar herkesın dını kendını sova gerek yok mesele adam gıbı ıman ve yasam yoksa herkeste bıraz bıseyler bulursun
    Cevapla
  • pusula 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞAHİN AVCI senin acilen tövbe edip müslüman olman lazim arkadasim. "evliyanın ruhaniyetinden yardım isteki" bu cümleyi nasil kurarsin Allahtan baskasindan yardim dua dilenen müsriktir. Mekke dnemindede müsrikler ayni senin dedigin gibi putlarin ruhaniyetinden yardim istiyordu... onlarda taslardan degil icindeki eski alim dedikleri adamlarin ruhaniyetinden yardim istiyorlardi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!