Esra Erol'la ilgili gerçeği eşi açıkladı!

Geçtiğimiz cuma günü 4 aylık bebeğini kaybeden Esra Erol'un eşi Ali Özbir bu sabah eleştirilere cevap verdi.

Esra Erol'la ilgili gerçeği eşi açıkladı!
Esra Erol'la ilgili gerçeği eşi açıkladı!
GİRİŞ 15.01.2014 13:35 GÜNCELLEME 15.01.2014 13:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Esra düşük yapmadı. Ölü çocuğu dünyaya getirecekti, müdahale edildi. Bunu size anlatmak istemedi. Uzman doktorlarla çalıştık. En az zararla atlatsın diye psikologlarla konuşuldu. Esra şu an harap durumda? Bu psikolojideki bir insana yüklenmek doğru mu?

Normal doğum yaptı, çocuk ölü doğdu. Cumartesi sabahı eve getirdik. Psikologlarla konuşuldu. 'Pazartesi yayına çıkılabilir' dendi. Yanında 60-70 kişi çalışıyor. Esra bunu düşündü, sağlık açısından bir sorun olmadığını da öğrenince yayına çıktı.Esra kötü bir şey mi yaptı? Üzerinden 10 gün geçse tamam diyeceğim. Ama daha çok yeni... İşinin başına geçti. Çalışmak ibadet değil mi?

Türkiye'de by-pass olup ayağa kalkan insanlar var. Esra'nın psikolojisini düşünmüyor musunuz? Hayatımda ilk defa bir yayına bağlandım. Esra'nın bu kadar üzüldüğünü görünce ben müdahale ettim...

Esra çalışmaya çalışıyor, bundan daha güzel bir şey olabilir mi? ah ah vah vah 15 gün yayına çıkamam" deseydi daha mı iyi olacaktı.

Esra hassas bir dönemden geçiyor... İşe gidip kafasını dağıtıyor. Evde kalıp kendisini dinlemesini istemedik. Uzmanları dinledik, onların dediğini yaptık.

YORUMLAR 2
  • mustafa şeker 10 yıl önce Şikayet Et
    İbadet. Ne ibadet ya.Bunları duyunca dini bilgilerimin eksik olduğunu anladım. Tv de çöpçatanlık yapmanın ibadet olduğunu kitaplardan araştırıyorum..
    Cevapla
  • sivaspor 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne bebekler oluyor, olduruluyor.... Ama o bebeklerin anneleri ayda 500 bin tl maas kazanmadigi icin kimsenin umurunda olmuyor. Boyu devrilesi dunya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular