Kenan İmirzalıoğlu'ndan hayranlarını üzecek haber

Ünlü oyuncu, dizi süreleri 60 dakikaya inmediği sürece artık ekrana çıkmayacak.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan hayranlarını üzecek haber
Kenan İmirzalıoğlu'ndan hayranlarını üzecek haber
GİRİŞ 18.01.2014 07:58 GÜNCELLEME 18.01.2014 07:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kenan İmirzalıoğlu, radikal bir karar aldı. Dizi sürelerinin uzunluğundan ve setlerdeki ağır çalışma koşullarından şikayetçi olan ünlü oyuncu, "Karadayı"dan sonra şartlar değişmediği sürece dizilerde oynamayacak.

Geçtiğimiz yıllarda yapılan "Yerli dizi yersiz uzun" eylemlerine de destek veren İmirzalıoğlu, "Süreleri 60 dakikaya inmediği sürece dizilerde oynamayı düşünmüyorum. Çalışma koşulları artık değişmeli" dedi. Bundan sonra sinema oyunculuğu yapacağını belirten oyuncu, "Aldığım bazı teklifler var, görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. (Hürriyet)

YORUMLAR 7
  • kenan imirzalioglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben Kenan İmirzalıoğlu görmek istiyorum Onu bulmak için nasıl bilmek istiyorum
    Cevapla
  • Yasin KILIÇARSLAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet seni anlamamakta ısrar ediyor.. Hangi yorumu okumaya kalksam hep "asgari ücret" muhabbeti var. Bu tip yorumlara gerek yok.Hem Kenan İmirzalıoğlu bu konuda çok haklı. Ne demek ya 2 saat dizi.Memlekette konu kalmadığı için oyunculara resmen işkence çektiriyor bu yapımcılar.Eğer Kenan Bey haklı çıkmak istiyorsa(ben dahil) bütün oyuncuların genci,tecrübelisi hepsi AYNI fikirde olmak zorunda. Ancak o zaman bu eylem gerçek hedefine ulaşır.
    Cevapla
  • serkan eygül 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok da tınn..!. Ne yapalım yani dizilerde çıkmayacak diye ağlayalım mı?
    Cevapla
  • erdal 10 yıl önce Şikayet Et
    bu 60 dakika hikayesi bana denizlili tekstilci ile yahudi musterinin hikayesini hatirlatti. yahudi tuccar denizliden havlu alip avrupaya satar imis amma yahudi bu hep ac gozludur kendinden baskasina yasama izni tanimaz ve baslar denizlili tuccardan aldigi havlunun fiyatini her ay dusurmeye aslinda kendisi satar iken gene ayni paraya satmaktadir ve kari giderek buyumektedir neyse denizlinin havlusu o denli kalitelidir ki yahudi mallari hic acip bakmiyodur bile alip acmadan satiyomus ve denizliliye odemeleri pesinen de yapiyomus neyse gun gelmis yahudinin musterileri mallarin hepsini teker teker geri yollamis olaya sasan yahudi ne oluyo diye mallari paketten cikartip baktiginda banyo havlusu ebadinda aldigi havlularin lavabodaki el havlusu ebadina indigini gormus hemen denizliyi arayip bi yanlislik olmus galiba bana yolladigin havlular buyuk boy degil demis denizlili de yoooo yanlislik yok senin odemeler kuculdukce benim havlularin ayni kalacagini mi sandin demis yani kenan bugun 30.000 aliyosa bolum basi yarin 20.000 olur ona da razi olur isen sorun cikmaz
    Cevapla
  • bekir terzi 10 yıl önce Şikayet Et
    60 dk lık paraya çalışmaya razıysa hay hay. zaten dizi filan izlemiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu