Nejat İşler yoğun bakıma alındı!

Nejat İşler, Bodrum'daki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

GİRİŞ 18.01.2014 23:00 GÜNCELLEME 19.01.2014 15:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in, gelişen septik şok sonucunda akciğerlerinin ciddi şekilde etkilendiği bildirildi.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, sanatçı Nejat İşler'in, 17 Ocak'ta saat 00.15 sıralarında hastanelerinin acil servisine başvurduğunu belirtti.

Acil serviste yapılan muayene ve tetkikler sonucunda İşler'in tedavisine yoğun bakım servisinde devam edilmesine karar verildiğini aktaran Aksoy, şunları kaydetti:

"Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok, çoklu organ yetmezliği ile seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur. Bu tanı sonucunda tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam ettirilmektedir. Hastamızda gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Aynı zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği tespit edilmiştir. Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan hastamızın tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. Hastamız, göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir."

YORUMLAR 4
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    yani DOKTOR kisaca demek istiyorki .... ne vardi bu kadar ICKI icecek :-) .. gerci kendiside YASLANMAK istemiyorum onun icin ICIYORUM der gibi aciklamasi vardi ... yani bile bile icti ... eh ne diyelim .. kendi düsen aglamaz...ama bakarsin akillanir ve terk eder... malum .. sigara icende " amannnn bana neee ... diye icmeye devam eder... sonra iyi hastalik geciripte DOKTOR 1 sene ÖMÜR bicince .. can havliyle SIGARAyi birakmaya calisir ... bu da öyle olabilir ....
    Cevapla
  • suleyman d 10 yıl önce Şikayet Et
    OYNADIĞIN "KAYBEDENLER KLUBÜ" NDEN HADİ DERS ÇIKARMADIN, ÜYE OLMAK ZORUNDA MIYDIN?. Rolüne kendini kaptırma durumu (E.Morris )olmuş. Yazık! Benzerlerine ibret olsa bari ! ŞÖHRETİN AFET OLMASINA NE ÇOK ŞAHİT OLUYORUZ!
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . rabbim emanet ettiyi her şeye iyi bakmadıkdan sonra vucut dile gelecek yaptım her an ımı anlatacak . rabbim emanetlerini koruyacak iman ihsan etsin bana ...
    Cevapla
  • 44Malatyali 10 yıl önce Şikayet Et
    "Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı.. Ufffff. Amma da uzun bir hastalik ismi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz