"Başbakan'a helal olsun"

Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy, Milas'a bağlı Güllük beldesinde 1 milyon 500 bin TL değerinde iki villa satın aldı. Karayoluyla gelirken karşılaştığı manzaradan övgüyle söz eden Ersoy; “Yollarınız çok güzel, uçak pisti gibi maşallah. Bu hizmetleri sunan Başbakan Erdoğan'a helal olsun” dedi.

"Başbakan'a helal olsun"
"Başbakan'a helal olsun"
GİRİŞ 30.01.2014 18:27 GÜNCELLEME 30.01.2014 19:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milas'ın Güllük beldesinden 1 milyon 500 bin TL'ye iki lüks dubleks villa alan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, beldeye gelerek ziyaretlerde bulundu. Kısa süre önce bir televizyon kanalında yayınlanan şov programda sık sık Güllük'ten bahseden Bülent Ersoy, beldenin tanıtımına katkı sağladığı için Güllük Belediye Başkanvekili Tevfik Kırçın ve Kırdağ İnşaat sahibi işadamı Behçet Kırdağ'ın çiçekli teşekkürüne karşılık beldeyi ziyaret etti.

DİVA KOMŞU İSTEMİYOR

Bülent Ersoy, erkek arkadaşı Berk Yılmaz ile denize sıfır iki lüks dubleks villanın sözleşmesini imzaladıktan sonra; sevgilisi Yılmaz ile birlikte Güllük Belediye Başkanvekili Tevfik Kırçın'ı ziyaret etti. Çiçeklerle karşılanan Ersoy, CHP'li Kırçın ile sohbet ederek belde hakkında bilgi aldı.

Programında Güllük'ü tanıttığı için teşekkürlerini dile getiren Kırçın, Ersoy'a Güllük'ün sembolü Hermiyas heykelinin yer aldığı plaket hediye etti. Sohbet sırasında Büyükşehir Yasası nedeniyle Güllük Belediyesi'nin kapanacağı bilgisini alan Ersoy, konuya vakıf olmadığını belirterek yorum yapmaktan kaçındı.

"YOLLAR UÇAK PİSTİ GİBİ"

İzmir'den beldeye gelen Ersoy, Milas-Bodrum Havalimanı'nın beldeye çok yakın olmasının kendisini sevindirdiğini belirterek Belediye Başkanvekili Kırçın'a "Siz CHP'lisiniz yanlış anlamayın ama maşallah Başbakan yolları uçak pisti gibi yapmış. Başbakan'a helal olsun" dedi.

Ziyareti sırasında belediye çalışanları ve hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Ersoy, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Bahane 10 yıl önce Şikayet Et
    zulum 1923 te baslamistir. Sana ne demeli ki, seni ve senin gibileri Allah islah etsin..birde cikartiyorlar tv ye izletiyorlar..hey gidi Osmanli heyy
    Cevapla
  • alper hakan 10 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Ersoy Bile Türkiyeye Ak Partinin Neler Kazandırdığını Görmüş.. Bülent Ersoy bile görmüş diğer CHP lilerde görür İnşallah..
    Cevapla
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    BENDEN DE HELAL OLSUN. Bülent Ersoy ablamızdan da aferin aldıya,başbakanımızın sırtı yere gelmez artık. helaal olsun ne diyelim.
    Cevapla
  • cüneyt 10 yıl önce Şikayet Et
    +18. lütfen bu haber +18 bırakan o ne biçim resim ya.? korku filmi gibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz