Esra Erol'un damat adayından Okan Bayülgen'e dava

Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu evlilik programına katılan damat adayı Halil Okan, görüntülerini programında izleterek kendisiyle alay ettiğini ileri sürdüğü Okan Bayülgen dava açmaya hazırlanıyor.

Esra Erol'un damat adayından Okan Bayülgen'e dava
Esra Erol'un damat adayından Okan Bayülgen'e dava
GİRİŞ 25.02.2014 11:08 GÜNCELLEME 25.02.2014 11:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana'da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Halil Okan (32), Esrol Erol'un evlilik programına katılıp evlenmeye karar verdi. Okan, programa 28 Ekim 2013'ten itibaren katılmaya başladı. Bir programda "Erkekler kadınların nelerden hoşlandığını çok iyi biliyor" diyen Halil Okan'ın görüntüsünü bir süre sonra Okan Bayülgen, "Makina Kafa" adlı programında konuklara izlettirdi. Bayülgen, görüntülerle ilgili "Sanki Wikileaks belgelerini açıklıyor" diyerek espri yaptı.

Üzerine çok gidildiğini belirten Halil Okan, "Makina Kafa'da Okan Bayülgen'in programında oy polemiği olmuştu. Kişilik haklarıma saldırı olduğu için Erkan Petekkaya hakkında suç duyurusunda bulundum. Ben Petekkaya'yı mahkemeye verdikten sonra Okan Bayülgen, benim Esra Erol'daki konuşmalarımı tekrar izletti. Ardından çok terbiyesizce bir hareket yaptı. Toplumda bu el hareketinin manası çok kötü. Habertürk'te bir programa katılan Okan Bayülgen, benim konuşmalarımın üzerine kültür ve zeka seviyemi sorgular derecede bir sohbet yapıyor. Ben Okan beye şunu söylemek istiyorum; bir insanın kültür ve zeka seviyesini onun bir anlık konuşmasına bakarak değil, tüm hayatına bakarak ölçersiniz" dedi.

"İNSANLARI AŞAĞILIYOR"

Okan Bayülgen'in programlarını izlediğini kaydeden Okan, "Okan beyin programında kültür ve zeka adına herhangi bir şey yok. Kendi programında Türk halkının örf ve adetlerini kapsayan bir şey yok. Sürekli insanlara saldırıyor, insanları aşağılıyor, onlar üzerinden dalga geçiyor, insanlar üzerinden prim yapıyor. Bundan kendisine ego tatmini sağlıyor" diye konuştu.

Halil Okan, Bayülgen'in kendisini 'Makina Kafa' programına davet etmesini beklediğini kaydederek, "Okan bey beni programına çağırmak yerine, benle dalga geçmeyi, hakaret etmeyi kendine daha çok layık görmüştür. Okan bey kendine yakışanı yapıyor. Eğer beni programına davet edip bana söz hakkı vermezse, şikayetçi olacağım" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • yavuz karakaş 10 yıl önce Şikayet Et
    BAYILGEN. oka bayülge çok saygısız bir program yapaktadır. saf temiz insanları da çoğu zamanprogramına meze edip ahlaksızca dalga geçmektedir. kısaca tam bir kanalizasyon....
    Cevapla
  • Sadece Tepki 10 yıl önce Şikayet Et
    Sana sadece iyi bir avukat lazım.. İlindeki en güçlü avukata git.Para da isteme,sadece 1 TL al,geri kalan parayı avukatın alsın,ama yüklüce de bir dava açsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı