Ebru Gündeş'i havalara uçuran telefon

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, eşi Rıza Sarraf'ın tahliye haberini avukatından aldı.

Ebru Gündeş'i havalara uçuran telefon
Ebru Gündeş'i havalara uçuran telefon
GİRİŞ 28.02.2014 16:05 GÜNCELLEME 28.02.2014 16:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklanan Rıza Sarraf avukatlarının itirazı üzerine tahliye edildi. Avukatların yaptığı itiraz mahkeme tarafından bugün değerlendirildi. İş adamı Sarraf'ın avukatı Şeyda Yıldırım gün boyu karar için adliyede bekledi. Mahkemenin tahliye kararını açıklamasıyla avukat Yıldırım ilk iş olarak ünlü sanatçı Ebru Gündeş'i arayarak müjdeli haberi verdi. Avukat Yıldırım'ın, telefonla konuştuğu Gündeş'e "Kocanı akşam eve gönderiyorum. Gözün aydın şekerim" dediği öğrenildi. Haber karşısında çok sevinen Gündeş'in, görüşmede avukat Yıldırım'a teşekkür ettiği belirtildi.

Gündeş eşi Sarraf'ı, tutuklama kararının ardından sık sık Metris Cezaevi'ne giderek ziyaret etmişti. Sağlık kontrolü için zaman zaman hastaneye götürülen eşini burada da yalnız bırakmayan Gündeş kameralara hep üzgün bir şekilde yansımıştı. Gündeş eşi tutuklandıktan sonra, jüri üyeliğini yaptığı yarışmada duygularını anlatırken gözyaşlarını tutamamıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • İSLAMOĞOLU 10 yıl önce Şikayet Et
    Sizin Türkiye'yi yönetmeye kafanız basmaz. Tayyip ERDOĞAN'dan kurtulabileceğinizi bilseniz kendinizi bile teslim edeceksiniz ama nafile Tayyip Bey'den kurtuluş yok size...
    Cevapla
  • Fatih Atilla 10 yıl önce Şikayet Et
    eg hanım. . ebru gündeş haberleri de çok sıktı artık ya :)
    Cevapla
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    O Paralel yapı sadece bu Mazlumun ahını bile çekemez.. Yıllardır hile hurda ile, sınav sorularını çalıp dağıtarak elde ettikleri Memuriyetlerin hak sahiplerinin ahını çeksinler şimdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak