Kenan'dan şok karar! Karadayı'dan sonra bırakıyor!

Dizi süreleriyle ilgili şikayetini bir süre önce "Mevcut dizi süreleri devam ederse seneye ekranda yokum" sözleriyle açıklayan Kenan İmirzalioğlu, kararının 'Karadayı' dizisini kapsamadığını açıkladı.

Kenan'dan şok karar! Karadayı'dan sonra bırakıyor!
Kenan'dan şok karar! Karadayı'dan sonra bırakıyor!
GİRİŞ 10.03.2014 06:07 GÜNCELLEME 10.03.2014 06:07

Karadayı dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Etiler'de yemek yedi. Mekâna yeni aldığı GMC marka vip minibüsüyle gelen İmirzalioğlu,'Ezel' dizisindeki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile buluştu.

Mekânda 4 saate yakın kalan oyuncu mekânın arka kapı çıkışı gazetecileri kırmayarak ayaküstü mini bir röportaj yaptı.

İmirzalıoğlu dizi süreleriyle ilgili açıklamasıyla ilgili şunları söyledi: "Arkadaşlar benim açıklamam şuydu, Karadayı'dan sonra diziler 60 dakika olmaz ise ben oynamayacağım diye bir karar almıştım. Türkiye'deki diziler dünyada 80 ülkeye ihraç ediliyor.

"Yani böyle bir değeri korumamız için bu süreleri kısaltıp sektördeki insanların mutlu bir şekilde çalışmasını sağlamamız lazım. Ben sadece kendi konforum adına söylemiyorum bunu bu sektörde çalışan insanların mutlu yaşaması adına söylüyorum."

İmirzalıoğlu geçtiğimiz hafta '2. Sayfa' adlı programına Sümer Tilmaç'ın yaptığı "Genç oyuncuların 65 bin TL'ye oynadığı yerde ben neden 500 TL'ye figüranlık yapıyım ki" sözlerini hatırlatan muhabire İmirzalıoğlu "Çok doğru söylemiş, o parayı teklif edenin terbiyesizliği" diyerek Sümer Tilmaç'ın yaptığı açıklamaları destekledi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak