İbrahim Tatlıses'in başı belaya girdi

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın kapanmasının kendisini üzmediğini belirterek yasağı savunan İbrahim Tatlıses'in Twitter üzerinden doktoruna hakaret ettiği gerekçesiyle sanık olduğu dava başladı.

İbrahim Tatlıses'in başı belaya girdi
İbrahim Tatlıses'in başı belaya girdi
GİRİŞ 26.03.2014 06:34 GÜNCELLEME 26.03.2014 10:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tatlıses'in burun ameliyatı sonrası konuşma bozukluğuna neden olduğu iddiasıyla "Alın bunun diplomasını" dediği Dr. İsmail Koçak, şikâyetinin sürdüğünü belirtti.

Koçak, 24 seanslık tedavi sonrasında Tatlıses'in çıkmayan sesini çıkar hale getirdiğini kaydederek "Sanık, nüfuzunu kullanarak sarf ettiği bu sözlerle kişiliğimi ve mesleki itibarımı zedelemiştir, cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Tatlıses'in avukatı ise müvekkilinin sözlerinin hakaret değil, eleştiri mahiyetinde olduğunu savundu. Tatlıses hakkında 'yayın yoluyla hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    DOKTARA HAKARET. İbrahim Tatlıses in yaptığını NANKÖRLÜK olarak nitelendiriyorum.o hakaret ettiğin doktorlar seni ölümden döndürdü be adam. kurşun kafatasına kadar girmiş,öteki taraftan çıkmış,yat kalk ölmediğine dua et sen. ne bekliyordun ,bülbül gibi konuşup,şakımayı mı.o halden ve olaydan sonra.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı