Ünlü mankene ve eşine vale saldırısı

Los Angeles'ta geçen şubatta dünya evine giren tasarımcı Ümit Benan ve ünlü manken Ece Sükan, gezmeye gittikleri Bebek'te, Bebek Balıkçısı'nın otopark görevlileriyle kavga etti.

Ünlü mankene ve eşine vale saldırısı
Ünlü mankene ve eşine vale saldırısı
GİRİŞ 30.03.2014 04:11 GÜNCELLEME 30.03.2014 04:17

Bebek'e önceki gün gezmeye giden Ece Sükan ve eşi Ümit Benan, yolun karşısına geçerken iddiaya göre bir valenin hızlı bir dönüş yapması sonucu büyük bir kaza tehlikesi atlattı.

Bu olayın üzerine arabayı kullanan vale ile Benan arasında çıkan sözlü tartışma, küfürleşmelerin ardından kavgaya dönüştü. Diğer valelerin de dahil olmasıyla 4 vale ve Benan arasında devam eden kavga etraftakilerin araya girmesi ile yatıştırılmaya çalışıldı. Bebek trafiği dakikalarca kilitlendi.

ÇİFT VALELERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Vücudunun belirli bölgelerinden darp edilen Benan ve eşini korumaya çalışırken yere düşürek dizlerinden yaralanan Sükan, olayın şokunu uzun süre atlatamadı.

Çift, polisi arayarak valelerden şikâyetçi olduklarını belirtti. Olay yerine gelen polis, kavgaya karışanları ifade için Etiler Polis Karakolu'na götürdü.

SÜKAN YERLERDE SÜRÜKLENDİ 

Tekme ve yumrukların konuştuğu kavgada kocasını korumaya çalışan Ece Sükan bir ara yer düşünce Ümit Benan, daha da öfkelendi. Yerlerde sürüklenen eşini kaldırmak için uğraşan Benan, bir taraftan da valelerin tekmelerine engel olmaya çalıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!