Tarkan bu kez ipin ucunu kaçırdı

Megastar feminenliğin dozunu artırdı… Japonya'da başlayan ‘Weekend Bag' modasına uyan Tarkan, sokakta kadın çantasıyla görüntülendi.

Tarkan bu kez ipin ucunu kaçırdı
Tarkan bu kez ipin ucunu kaçırdı
GİRİŞ 06.04.2014 08:14 GÜNCELLEME 06.04.2014 08:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dört yıllık albüm orucunu bozmak için stüdyoya giren Tarkan, önceki gün Levent'te görüntülendi. Japonya'da başlayan ‘Weekend Bag' akımına kapılan popçunun koluna taktığı kadın çantasıyla objektiflere poz verdi. Erkeklerin basit bir sırt ya da el çantası yerine kadın modellerine yönelmesi, sokak modası denilince akla gelen en önemli merkezlerden biri olan Tokyo'da ortaya çıktı.

Özellikle toplu taşımanın yaygın ve metroların da kalabalık olduğu New York, Tokyo gibi şehirlerde kola takılanlar daha pratik bulunuyor. Paris, Toronto, Berlin ve Zürih'te de yaygınlaşan trendin Türkiye'deki ilk örneği Tarkan oldu. Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu'yla yeni albümünün şarkıları üzerine çalışan popçu, çantasıyla ilgili sorular karşısında tebessüm etmekle yetindi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • glikoz 10 yıl önce Şikayet Et
    abarti. cünkü..yurt disinda bu cantalar coktan beri kullaniliyor...tarkan kullanmis cok mu...
    Cevapla
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    ZATEN. Yahu,daha önce medyada,Amerikada bir erkekle anadan üryan beraber çekilmiş fotoğrafları yayınlanmamış mıydı bu ŞAROLOLONUN. Adam düpedüz gay işte,neyi tartışıyorsunuz.
    Cevapla
  • egemen doğan 10 yıl önce Şikayet Et
    koparılan ip . ipin ucunu bırakmamış ipini koparıpta gelmiş demeniz daha mantıklı.
    Cevapla
  • gerçekmi 10 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturucu müptelası. "toplum bizim düşündügümüz gibi bizim istedigimiz gibi giyinsin,düşünsün" diye bu cahilleri sözde star yapıyorlar paraya boguyorlar,yoksa bunlar hiç....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu