Sonunda o da isyan etti: Sosyal medya...

Sanal alemde ailesi ve şahsının sürekli hakarete uğradığından yakınan oyuncu Halit Ergenç, ''Bu birçok kişinin sorunu. Bir sosyal medya yasası ile bunların önüne geçilebilir'' dedi.

Sonunda o da isyan etti: Sosyal medya...
Sonunda o da isyan etti: Sosyal medya...
GİRİŞ 16.04.2014 03:02 GÜNCELLEME 16.04.2014 03:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir televizyon programı için röportaj veren Muhteşem Yüzyıl'ın Kanuni'si Halit Ergenç, oyunculuğuna sosyal medya patronluğunu da ekledi.

Yeğeni Aziz Akgül'ün sosyal medya platformunun yatırımcısı olan Ergenç, platformu diğerlerinden şöyle ayırdı: "Sadece paylaşmayı değil, fikir alışverişi yapmayı hedefleyen bir platform bu."

YETERİNCE CESUR DEĞİLLER!

"Sosyal medyada bazen eleştiriler hakaret boyutuna varabiliyor" diyen Ergenç, bu durumun önüne geçilebileceğine inanıyor. Sanal alemde sahte hesap açılmasının suç olarak kabul edilmesi gerektiğinin altını çizen ünlü oyuncu, sanal alemde kolayca hakaret edenlerin, gerçek hayatta bu kadar pervasız ve küstah olamayacaklarını düşünüyor.

HİÇ DE KOLAY OLMADI

Oğlu Ali hakkında yöneltilen soruları da cevaplayan Halit Ergenç, sosyal medyayı oğlundan mümkün mertebe uzak tuttuğunu söyledi. Ali'nin sosyal bir çocuk olduğunu ifade eden Ergenç, eşiyle birlikte ona yeterince vakit ayırmaya çalıştıklarını belirtti.

Gençliğinde meslek seçimi konusunda sıkıntılar yaşadığına değinen Ergenç, hayalindeki mesleği bulmasının hiç de kolay olmadığını, büyük sıkıntılar çektiğinin altını çizdi.

YORUMLAR 3
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    DEMEK İĞNENİN UCU DEĞİNCE ACITIYORMUŞ. Ecdada hakaretin bini bir paradan işportada satılırken iyi değil mi? Gezi parkında hükümet devirmeye kalkarken iyi değil mi?Sakalı ecdadın sakalına benzemiyor tam bir yahudi sakalı bir de kippası olsa tam olacak.
    Cevapla
  • Sahlanis 10 yıl önce Şikayet Et
    lütfen ağlamayınız. yeni mi aklınız başınıza geldi?
    Cevapla
  • veli taşkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    urfalı. bu tip papaz şapkası taktı mı tam papaz oğlu papaz oluyor bıraktığı sakal hiç müslüman sakalına benzememiş müslümanlarda bıyıklar kısa olur keşke öğrenseydin papaz oğlu papaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'