Petek Dinçöz ağlayarak Başbakan'a seslendi

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, dün katıldığı bir televizyon programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan yardım istedi.

GİRİŞ 17.04.2014 12:20 GÜNCELLEME 17.04.2014 15:42
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Canlı yayında ağlayarak Başbakan Erdoğan'dan yardım isteyen petek Dinçöz, Can Tanrıyar'ın kendisini dövdüğünü şöyle anlattı; "Zekeriyaköy'de dayak yedim ormanlık alanda karanlıkta saklandım sabaha kadar taksi bile bulamadım otostop çektim alsınlar diye beni"

İşte Petek Dinçöz'ün eski eşi Can Tanrıyar ile ilgili yaptığı o açıklamalar:

'İki yıl boyunca sustum artık konuşacağım. Haluk Şentürk'ü bırakmak zorunda kaldım. Can Tanrıyar'dan hep dayak yedim. Can Tanrıyar'dan hep ayrılmak istedim. Can Tanrıyar'dan kurtulamadım. Şiddet gördüğümü herkes biliyordu.

"KASETLERLE BANA ŞANTAJ YAPTI"

Hep sustum ama susmakla olmuyor. Aldığım bütün evleri ona verdim. Can Tanrıyar'dan kurtulmak için hala savaş veriyorum. Can Tanrıyar'dan kurtulmak için çok avukatla konuştum. Yeni albüm çıkardım, beni hiçbir programa çıkartmadı. Bana ulaşmak isteyenler önce ona ulaşıyordu.

Bütün röportajlarımı Can Tanrıyar yazıyordu. Kasetlerle bana şantaj yaptı. O kasetteki ben değilim dedim. 'Bana herkes' inanır dedi. Paramı tutmak istedim ama paramı alıyordu.

"EMİNE ERDOĞAN'A DA SESLENİYORUM"

Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum. Emine (Erdoğan) Hanım'a sesleniyorum."

YORUMLAR 20
  • 1Vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Her kez ettiğini bulacak.. Kim Yüce Allah (cc)'ın buyruğu dışında hareket ederse rezil rüsva edilecek.Lakin bir de zalimler var ya,işte onlar ap ayrı bir muameleye düçar olacaklar.Can denilen Allah'ın belası ve onun gibilerin Allah tez zamanda belalarını versin.Zira işte onlar bu dünyayı yaşanmaz hale getiriyorlar.İğrençlik ve pislikleri ile.
    Cevapla
  • servettoraman 9 yıl önce Şikayet Et
    BİR ZAMANLAR 32 DİŞİNİ GÖRÜYORDUK KİMİN SAYESİNDEYDİ: CAN TANRIYAR. Ne oldu petek hanım Adamın parasını yedin ünvanını kullandın bir yerlere geldin sayesinde kadınlık yapıp dizinin dibinde oturamadın o da şimdi sana rahat vermiyor işte. Etme bulma dünyası işte ne yaparsın. Yıllardır cehapeye oy verdin şimdi BAŞBAKANIMIZDAN medet umuyorsun yazık sana be buradan bile ne kadar çıkarcı bir insan olduğun belli oluyor. Tüh sana Yazıklar olsun...
    Cevapla
  • ali aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    reklam kokan hareketler bunlar. bu ulkede cok okuyan ve cok cahıl olan dayak yer
    Cevapla
  • muharrem tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . petek hanım şahsını sevmesemde yapmış oldugu işide sevmem ama sonuçda başbakanımıza karşı dğşğüncelerini bilmesemde zor anında devletin en tepesinde bulunanlardan başbakanımızdan ve kendisini anlayabileceğini düşünmüş oldugu emine hanımdan yardım istemese gercekden ugramış oldugu şiddetin ne denli büyük oldugu ispatıdır. çanlı yayında bu yardım etme konusu birilerin rahatsız edebilir..
    Cevapla
  • burhan han 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlış adres. başbakan aym değil. ve bu hükümet aym ye şahsi başvurunun yolunu açtı. hem cahape denilen örgütten ders al. her şeyi aym ye taşı. başbakan size edep dedikçe siz olmaz dediniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak