Songül Karlı: Sabah namazını kaçırmıyorum

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Songül Karlı, katıldığı bir televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu.

Songül Karlı: Sabah namazını kaçırmıyorum
Songül Karlı: Sabah namazını kaçırmıyorum
GİRİŞ 17.04.2014 16:35 GÜNCELLEME 17.04.2014 16:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sabah namazlarını aksatmadığını söyleyen Karlı, "En büyük hayalim Umre'ye gitmek" dedi.

SABAH NAMAZINI AKSATMIYOR

Songül Karlı, inancının çok güçlü olduğunu, sabah namazını hiç aksatmadan kıldığını ve oğlu Efe'yi de böyle yetiştirmek istediğini söyledi.

Hayalinin Umre'ye gitmek olduğunu belirten ünlü sanatçı, kendisi gidemese de 6 kişinin gitmesine vesile olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR 5
  • burhan han 9 yıl önce Şikayet Et
    rabbim sana senin gibi sanat camiasına. diğer namazlarını da tam ve halisane bir şekilde kılmanı nsaip etsin.
    Cevapla
  • Alparslan Bozkurt 9 yıl önce Şikayet Et
    hayale bak be. umreye gitmek hayaliymis, yapman gereken hac görevi umre degil bos bos konusup dini alet etmeyin kirli magazin dünyaniza
    Cevapla
  • Recep PULAT 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığı iş ve Sabah namazı. yorumcularda hemen pohpohlamış, ben namaz kıldığına inanmıyorum, hadi kılsa bile ilan etmesi riyakarlıktır. yahut kıldığı namazda problem vardır, çünkü namazlarını hiç aksatmayıp dos doğru kılan bir insanın o işi yapması mümkün değildir. kur'anın vaadine peygamber efendimizin hadisi şeriflerine ters düşer ki bu mümkün değildir Allah ve Resulu Katiyyen yalan söylemez.. sabah namazı veyahut herhangi bir farz namaz hiçbiri birbirinden ayrılmaz, sabah namazını kılıyorum diğerlerini kılmıyorum gibi bir hava hissettim, namaz samimiyet ister süslen püslen ses sanatçılığı yap bi kadın süslenip püslenip televizyona çıkıp şarkı söylüyorsa ya dinden hiç haberi yoktur, yahut topuyla tüfeğiyle Allaha isyan bayrağını açmıştır. islamiyeti bukadar hafife almayın. Namaz bir an bile terkedilmemesi gereken bir ibadettir, Savaşta bile düşman başında beklerken dahi namazın terkine izin müsamaha olmadığına kuranda ayet vardır. islam gevşekliği yumuşaklığı kaldırmaz. Allahın selamı müslümanların üzerineolsun
    Cevapla
  • Zeki Tokat 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğer namaz bir vakit olsaydı..... Kavağın doruğunda bile olsa kılardım. derdi rahmetli babacığım. Zerre ağırlığınca hayır yapan mükafatını, zerre kadar şer (Allah'ın emrine aykırı iş) yapan cezasını alacak. Yaptığı işlerden hangi grup ağır gelirse göreceği muamele ona göre olacak. Teraziye konulmayacak tek şey, kelimeyi tevhittir.
    Cevapla
  • Cemil Beyazıt 9 yıl önce Şikayet Et
    Napalım. Napalım ? Kulluk vazifeni yapıyorsun. Allah kabul etsin. Niyetini sorgulamak bize düşmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!