İşte Cem Yılmaz'ın oğlunun mal varlığı

Cem Yılmaz'ın 2,5 yaşındaki oğlunun mal varlığı açıklandı...

İşte Cem Yılmaz'ın oğlunun mal varlığı
İşte Cem Yılmaz'ın oğlunun mal varlığı
GİRİŞ 18.04.2014 07:44 GÜNCELLEME 18.04.2014 09:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cem Yılmaz'dan geçen yıl sonu boşanan Ahu Yağtu, Türk Medeni Kanunu'nda yer alan ‘Evlilik sona erince velayet kendisinde kalan eş, hakime çocuğun malvarlığının dökümünü gösteren bir defter vermek ve bu malvarlığında gerçekleşen önemli değişiklikleri bildirmek zorundadır' maddesi gereğince mahkemeye başvurdu.

Yağtu'nun avukatları küçük Kemal'in malvarlığını bildirdiler. Yapılan protokol gereği Kemal Yılmaz adına Şişli'de bir gayrimenkulun bulunduğunu tescil ettiren avukatlar 24 yıl boyunca kullanım hakkının anne Ahu Yağtu'ya ait olduğunu belirttiler. Yani bu anlaşmaya göre, çiftin 2,5 yaşındaki oğlu Kemal, 27 yaşına gelince Loft Evleri'ndeki daireyle ilgili tüm haklarını kullanabilecek. 

Levent'te bulunan Loft İstanbul'daki daireler uçuk fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Yılmaz, Ahu Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat, Sarıyer, Şişli, İstinye Park ve Loft'ta gayrimenkul ile 2013 model Range Rover cip vermişti.

Vatan

 

YORUMLAR 3
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    MALVARLIĞI. Adamın oğlunun malvarlığı ne kadar olsa yeridir,çünkü adam ayda 10-15 milyon maaş almıyor.... adam bir proğrama çıksa,bir film yapsa,bir kaset çıkarsa milyonlar kazanıyor. az bile. ama kimilerinin oğlunun mal varlığı gibi nerden geldiği belirsiz paradan değil,sanat gücüyle kazanılmış,nerden geldiği belli helal paradan.
    Cevapla
  • ALPER AĞA 10 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. dünyalar senin olsa ne yazar sonuçta 4 kollu kayığa bineceksen ... herkes para için çalışıyor bir hastalık bulunca gözün parayı bile görmüyor bunun bilincindeyiz ama buna göre yaşamıyoruz ne garip
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    MAALESEF BEN BU ÇENEDEN İSTİFADE EDEMEDİM.. Belli ki çok çalışmış, ev olmuş araba olmuş, bilgisayar olmuş. Yaşasın kapitalizm ve özgür piyasa sistemi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı