Başbakan'dan Petek Dinçöz'e yanıt geldi

Dün katıldığı televizyon programında gözyaşları içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a seslenen Petek Dinçöz'ün yardım çağrısı karşılık buldu.

Başbakan'dan Petek Dinçöz'e yanıt geldi
Başbakan'dan Petek Dinçöz'e yanıt geldi
GİRİŞ 18.04.2014 17:50 GÜNCELLEME 19.04.2014 09:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eski eşi Can Tanrıyar'ın kendisine şiddet uyguladığını ve işlerini engellediğini öne sürerek "Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum, bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum, Emine Hanım'a sesleniyorum" diyen Dinçöz, Twitter'ına Başbakan'ın kendisine kayıtsız kalmadığını yazdı.

Şarkıcı, şu tweet'i attı: "Dün katıldığım TV programı sonrası Sayın Başbakanımızın konuya gösterdiği hassasiyet için minnettarım. Çok çok teşekkür ederim."

YORUMLAR 12
  • bilge 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakan bu kadar işinin içinde bir de petekin kocasına zaman ayıracak. kardeşim bu ülkenin hakimi savcısı yok mu?her şeye:- başbakan sesimi duy ,ayıp ayıp ,başbakan dış timsahlar ,iç yılanlar ,işsizlik ,ekonomi vb. bir sürü işle uğraşırken peteğin eski kocasının sorunuyla.. sanki devlet meselesidir ,insanlar ne bencil ,benmerkezci sanki onlardan başka sorunu olan yok.
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    bende sesleniyorum o zaman başbakana. 1- Asgari ücreti iyileştir sayın başbakanım, gelir terazisini düzelt ki bizde işte bizim başbakanımızda Hz. Ömer' in adaleti var diyelim. 2- Saçma sapan bakanlıkları kaldırıp israfı engellemk için bir bakanlık kur. 3- Okullardaki beden, resim, müzik gibi gereksiz dersleri kaldırıp bilgisayar derslerini koy. 4-.......................... YAZACAK ÇOK ŞEY VAR...........
    Cevapla
  • Sezgin Günaydın 9 yıl önce Şikayet Et
    neden bugün. Hepsine tamam ama neden bugün. Zerrin Özer sen başbakanı sevdiğin için tehdit edildin,bunu neden bugün açıklıyorsun. İçimden geçenleri yazsam , beni yanlış anlarlar diye korkuyorum. Neden ? Eğer bu insan seçimlerde hüsrana uğrasa idi kimden destek isteyecektiniz , neleri örtmek istiyorsunuz ya da neyi ispat etme peşindesiniz.? halkla zafere ulaşan bir insana ,halkın yanında yer alarak ulaşabilirsin , o da çok uzak değil zaten.
    Cevapla
  • Selman 9 yıl önce Şikayet Et
    Sığınılabileccek bir başbakan. şöyle bir durup düşününce gerçekten başbakanımızla gurur duydum, fakiri mazlumu ünlüsü zengini ne kadar bir kaşık suda boğmak isteyenler olsada, ki onlarda biliyorki bu adam bir sığınak
    Cevapla
  • mertx 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman Merhametlidir.... Sayın Başbakan bir Müslümanda olması gereken merhameti göstererek bu olayda da kendine yakışanı yapmıştır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!