Okan Bayülgen'den İvedik'e 'gerizekalı' yorumu

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen Şahan Gökbakar'ın sinema karekteri olan Recep İvedik'e sert eleştirilerde bulundu.

Okan Bayülgen'den İvedik'e 'gerizekalı' yorumu
Okan Bayülgen'den İvedik'e 'gerizekalı' yorumu
GİRİŞ 19.04.2014 08:19 GÜNCELLEME 19.04.2014 08:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Okan Bayülgen Zorlu Center PSM'deki 'Şehir Sahnesi' etkinliklerinde zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Bayülgen, kendisine "Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik' serisinden daha doğrusu 'ayı adam' formatından çıkıp keyif verici şeyler yapmalı" dediğinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Ben programımda böyle filmlerle ilgili beyanlarda bulunuyorum ama röportajımda kimseden söz etmek istemem. Umurumda değil! Ama programımda sinemacılar geliyor, insanların yönelimleri konuşuluyor. Tabii ki orada her ürünü doğru şekilde ele almalıyız. Bu projeyi de konuşmak zorundayız. 'Celal ile Ceren'i izlemedim ama diğer seriden düşündüğümüzde genç grup için güzel bir tercih oluyor. Herkesin asgaride birleşeceği bir şey oluyor, o kadar da gerizekalı oluyor! Herkesin asgari müşterekte birleştiği şey en gerizekalı şeydir." Bayülgen kendisine Şahan Gökbakar'ı sevmediğinin hatırlatılması üzerineyse, "Herkesi seviyorum. Hiç öyle bir sorunum yok. Onlarlar mı uğraşacağım" dedi.

YORUMLAR 4
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    TAM TERSİ. İvedik mi geri zekalı,adam filminden milyonlar götürdü milyonlar,hangi üstün zekalı bir filmden bu kadar para kazandı onu söyle... sitem etme ne olur,kafanı kullan seninde olur.
    Cevapla
  • metin teke 9 yıl önce Şikayet Et
    Rekor. Kendi çektiği filmleride gördük bu şahsın, kendilerini hint kumaşı sanıyorlar. Rekor kıran bir film, normal kedi ciğer ilişkisi, illaki argo konuşmalarını tasvip etmiyoruz bu şahısın filmleri çok iyi.
    Cevapla
  • ibrahim Serhat 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adamin elestirisi filme degilki!!!. bu adam sahanın geziye destek vermemesinden dolayı karın agrisi var. eger seviye karsilastirilacaksa. bu malum sahsin dj lik yaptigi zamanlara seviler nerelerdeymis. yada cevirdigi filmlerde. yada tv programlarinda. anlayacaginiz amac baska.
    Cevapla
  • kani irfan özcan 9 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU TEŞHİS!. Okan Bayülgen iyi teşhis yapmış. İvedik midir ne dir bu adamın gençliğe verebileceği terbiyesizlik eğitiminden başka bir şey değil.. Gençleri ne kadar bozarlarsa o kadar iyi bu ülkede... Gençleri şekilden şekile sürüklüyorlar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti