Ünlü oyuncu, annesini son yolculuğuna uğurladı

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Sultan Süleyman'ı ünlü oyuncu Halit Ergenç, 73 yaşında hayatını kaybeden annesi İnci Aliye Yüceışık'ı son yolculuğuna uğurladı.

GİRİŞ 15.05.2014 14:38 GÜNCELLEME 15.05.2014 16:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Usta oyuncu Halit Ergenç, 73 yaşında hayatını kaybeden annesi İnci Aliye Yüceışık'ı son yolculuğuna uğurladı. Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin aile yakınlarının yanı sıra, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Muhteşem Yüzyıl dizisinin ekibinden Burak Özçivit, Nebahat Çehre, Selma Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Ceyda Düvenci ve çok sayıda ünlü isim katıldı.

Cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul eden Halit Ergenç'in güçlükle ayakta durduğu ve arkadaşlarından destek aldığı gözlendi. Cenaze namazı sonrası hocanın helallik istediği sırada Halit Ergenç, gözyaşlarına boğuldu. Namazın ardından ünlü oyuncu, annesinin tabutunu omuzlayarak, cenaze aracına bindirdi. Cenaze defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • birol mussab 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumsuz. şimdi ne diyelim
    Cevapla
  • celal okur 9 yıl önce Şikayet Et
    gidenler kalanlara ibret olsun.... herkes kendine ölümü çok uzak zanneder ve kendine yakıştıramaz.ancak yeni ölen birisinin yakınları o an için biraz düşünürler ölümü.sonra herşey eski haline döner ve ölüm yine unutulur.ölümden korkmamak lazım, bunun için de hazırlanmak lazım. yoksa kaçma imkanı yok. Allah cc gerçek kul olabiliyorsak bizim için hayatta olmanın veya ölmenin bir farkı yoktur.bitiş değil,yeni bir dönemin başlangıcıdır ölüm.ya rahmet ve güzelliklerin olduğu bir yer ya da korkunç yer ve şeylerin bizi beklediği bir şey.Hadis-i şerifte efendimiz:'Kabir ya cennet bahçelerinden bir bahçe ya da cehennem çukurlarından bir çukurdur'diyor.öyle olunca da ikisinden başka bir seçenek kalmıyor.onu da dünyadaki yaşayışımızla biz seçiyoruz.Allah cc. ömrümüzü emirlerine uyarak geçirmeyi nasip etsin.son nefeste de iman selameti versin,yoksa işimiz çok zor!
    Cevapla
  • abdullah konak 9 yıl önce Şikayet Et
    Başınız sağolsun değerli sanatcımız. Mevlam Rahmetini esirgemesin İnşaallah.. Arkada kalanlarında Allah sabrını artırsın .. 'İnna Lillahi ve İnna ileyhi raciun' (“Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar