Alexandra Stan'dan başsağlığı dileği

Dünyaca ünlü Romen şarkıcı Alexandra Stan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde verdiği konserde, Soma'da ölen madencilerin ailelerine başsağlığı diledi.

Alexandra Stan'dan başsağlığı dileği
Alexandra Stan'dan başsağlığı dileği
GİRİŞ 19.05.2014 13:48 GÜNCELLEME 19.05.2014 13:48

Romanyalı şarkıcı Alexandra Stan, sevilen şarkılarını hayranları için Bodrum'da seslendirdi. 

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Stan, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasına çok üzüldüğünü ifade ederek şunları söyledi: “Kazada ölen madencilerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Hayat ne olursa olsun devam ediyor. Bu gibi durumlarda Türk insanı acıların üstesinden beraber geliyor, tutkunluğu çok hoşuma gidiyor. Bu özellik Türk insanında var. Türkiye benim için çok önemli.”

YENİ ŞARKISINI TÜRKLERE ARMAĞAN ETTİ

Gazetecilerin sorularını yanıtlamaya devam eden Stan, iki hafta sonra yeni bir single çıkaracağını ve bunu ilk kez Bodrum'da paylaştığını dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü: “28 Mayıs'ta yeni bir albüm çalışması yapacağım. Türkiye'de çok konser verdim. Türkiye benim ikinci evim. Her zaman buraya geliyorum. Türkiye'yi çok seviyorum. Yeni yapacağım şarkıyı Türklere armağan ediyorum."

“TARKAN'LA DÜET YAPMAK İSTİYORUM"

Yeni albümünün müjdesini veren ünlü şarkıcı Stan, Türkiye'de en çok Tarkan'ı beğendiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Burada yaşayabilirim. Türkçe öğrenmek istiyorum. Türk sanatçılarla düet yapmak isterim. Yeni şarkım iki hafta sonra çıkacak, Türkiye'de sevdiğim favori sanatçı Tarkan. Onunla düet yapmayı çok isterim."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu