Gencebay: Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın hakkı

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanlığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkı olduğunu söyledi.

Gencebay: Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın hakkı
Gencebay: Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın hakkı
GİRİŞ 30.05.2014 13:25 GÜNCELLEME 30.05.2014 13:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Usta sanatçı Orhan Gencebay, cumhurbaşkanlığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkı olduğunu belirterek, 'Başbakan Erdoğan bütün konularla başa çıkabilecek bir kapasite ve bilgi birikimine sahip. Bence cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın hakkıdır' dedi.

ERDOĞAN O YETENEĞE SAHİP

Gencebay, siyasete genç yaşta atılan Başbakan Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı görevinden başlayarak, günümüze kadar uzanan süreçte ülkenin yönetimi ile ilgili geniş tecrübe sahibi olduğunu söyledi. Gencebay AK Parti'de 12 yıldır hizmet veren Erdoğan'ı ülkenin karşılaşacağı güçlüklerin üstesinden başarıyla gelebilecek bir siyasi bilgi ve yeteneğe sahip olduğunu kaydetti.

MEDYA DAHA SAĞDUYULU OLMALI

Türkiye'de bazı gizli güçlerin ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalıştığını ifade eden Gencebay, 'Dünyada muazzam bir karmaşa var. Batının ekonomisi gittikçe bozuluyor. Bana göre haçlı seferleri hala bitmemiştir'' dedi. Gencabay barış süreci ile ilgili medyanın daha sağduyulu olması gerektiğini söylerken paralel yapı ile ilgili, 'Ülkeye zarar veren kim varsa bana göre paralel devlettir. Tayyip Bey diyorsa bizden daha çok şey bildiği içindir. Saygı duymak lazım' dedi.

YORUMLAR 12
  • Remzi Altunkaya 9 yıl önce Şikayet Et
    sayin gencebay herkes isini yapsa olmazmi. artik sanatcilarda siyasete gecis yapiyor sanirim para orda senden güzel eserler besteler dinlemek isteriz akil falan degil
    Cevapla
  • Tuncay 9 yıl önce Şikayet Et
    Birileri hala. Çatıda, merdiven altında, teras katında, kuytu köşelerde aramaya devam etsin. Halk kararını vermiş durumda, siz daha neyi nerde arıyorsunuz? Başbakanımız adaylığını koyduktan sonra olay bitmiştir. Hiç zahmet edip kendinizi yorup boş hayallere kapılmaya gerek yok. Çok komik ve gülünç oluyorsunuz diyeceğim zaten öyleydiniz ya. Laf yerini bilir.
    Cevapla
  • cafer mutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    HAKKI OLUP ALMAK MI. yosa hakkı olup ta vermek mı daha kıymetlı ?
    Cevapla
  • Abdullah IŞIK 9 yıl önce Şikayet Et
    Türk Genci. "Bir zamanlar programa çıkıp taksi şoförü olup millete şaka yapmak" ne zamandır ayıp veya utanılacak birşey oldu da bizim haberimiz yok??? 36 yaşındayım ve 12 yaşından beri OGB hayranıyım. Adam gibi adamdır kendileri...
    Cevapla
  • Türk Genci 9 yıl önce Şikayet Et
    Kolpacının önce gideni. Bir zamanlar para için bir programda taksi şöföru olmuş millete şaka yapıyodu tutmayınca yine orhan baba oldu. Desteğine güveneceğim son insanlardan..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı