Kenan Işık için hastane önünde Kur'an dağıttılar

Sevilen isim Kenan ışık için yattığı hastane önünde şifa niyetine Kur’an-ı Kerim dağıtıldı.

Kenan Işık için hastane önünde Kur'an dağıttılar
Kenan Işık için hastane önünde Kur'an dağıttılar
GİRİŞ 22.06.2014 16:12 GÜNCELLEME 22.06.2014 16:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

’Kaçış’ filmi ekibi, bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ünlü sanatçı Kenan Işık için Amerikan Hastanesi önünde şifa niyetine Kur’an-ı Kerim dağıttı.

Geçirdiği beyin kanaması sonrası yoğun bakıma alınan ünlü sanatçı Kenan Işık için meslektaşları Amerikan Hastanesi önünde şifa niyetine Kur’an-ı Kerim dağıttı. Henüz çekim aşamasında olan ’Kaçış’ filmi ekibinden oluşan heyet, hazırladıkları torbaları yoldan geçen vatandaşlara ve esnafa dağıttı.

''KENAN'I YALNIZ BIRAKMAK İSTEMİYORUZ''

Kur’an-ı Kerim dağıtımını organize eden ’Kaçış’ filminin yönetmeni Murat Uygur yaptığı basın açıklamasında sinemacılar olarak Kenan Işık’ı yalnız bırakmak istemediklerini belirtti.

''HAYRANLARINA, SEVENLERİNE KUR'AN VERMEK İSTEDİK''
Uygur, "Hayranlarına, sevenlerine Kuran-ı Kerim vermek istedik. Belki bu mübarek günlerde dua edilir, kendisine gelir. Biz onu özledik. O ekranların kralıydı, en iyi sunucusuydu. Şimdi kendisi bizi duymuyor ama görüyordur buna inanıyorum. Biz sinemacılar olarak mesleğimizi icra ederken onun gibi değerli ağabeylere, üstatlara ihtiyacımız var" dedi.

Yönetmen Uygur ayrıca Kenan Işık için düzenlenen Kuran dağıtımı nedeniyle film çekimlerine ara verdiklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 3
  • Yusuf BULUT 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaki amca. Biraz gandalfı biraz heman çizgi filmindeki orkoyu andırmıyor mu
    Cevapla
  • sedat özgen 9 yıl önce Şikayet Et
    tuhaf. şimdi bu kuran ne için dağıtılıyor bu hasta kişi yaşasın ve dünyevi hayatına devam etsin diye mi? Biri çıkıp uyarsın o kuran öyle başı açık abdestsiz tutulmaz, o herhangi bir kitap değil.
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    sözüm her kula. Sıkışınca,Zorda kalınca değil Kulun Mahrumiyeti,Mahçubiyeti Rabbine herzaman Olmalı bazılarına duyurulur. bilhassa Ahirete yatırım yapmayanlar,modernlik,Asrilik,Asaletlik,Sağlık,Elit yaşam kişilerin elinden gitmeden,? ha utanmadan dini yaşamayıp ta birde kalb leri Allah bilir diye demogoji yapanlara selam. Bu yazdıklarım kişiye özel değil tüm insanlığa.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!